Οι ασύλληπτες καταστροφές ΣΥΡΙΖΑ

Ασύλληπτες οι καταστροφές επί ΣΥΡΙΖΑ

Aν κάποτε ο ιστορικός του μέλλοντος καταγράψει τις καταστροφές που (θα) έχει υποστεί η Ελλάδα από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει τομέας που να μην έχει υποστεί τρομερή ζημία. Έχουν αποβουλιάξει τα πάντα με την καταστροφή να φτάνει στον πυρήνα κάθε δραστηριότητας.

Αν ο ιστορικός του μέλλοντος αποφάσιζε να παραθέσει την διάλυση της χώρας με βάση το μέγεθος κάθε καταστροφής ασφαλώς στην πρώτη θέση θα ήταν το αδιανόητο σκάνδαλο των Τραπεζών.

Τι έχει συμβεί με τις Τράπεζες; 

1. Ενώ ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δεκάδες δισ. ευρώ τρεις φορές (δανεικά), μετά την έλευση ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλήθηκαν σε ξένους με την μετοχή τους να υπολογίζεται στο ένα... λεπτό.

2. Αποκτώντας οι ξένοι τις 4 συστημικές Τράπεζες, δεν απέκτησαν μόνο την τεράστια περιουσία τους αλλά και ΟΛΑ τα δάνεια των Ελλήνων. Πλέον χρωστάμε στους ξένους.

3. Μέσω των δανείων (το 55% είνα μη εξυπηρετούμενα, δηλαδή "κόκκινα") οι ξένοι ελέγχουν πλέον ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ελληνική οικονομία. Ο υποθηκευμένος πλούτος των Ελλήνων είναι στα χέρια τους και πολύ εύκολα θα μεταφέρουν χρεωμένες επιχειρήσεις σε ξένους επενδυτές με αποτέλεσμα τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της αγοράς.

Αυτές τι μέρες οι δανειστές ενεργοποιούν το σχέδιο άλωσης της οικονομίας της χώρας. Αποβάλλουν πρόσωπα από τις διοικήσεις Τραπεζών ενώ ετοιμάζουν τον εξοστρακισμό της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Οι εταίροι και δανειστές  μας με πρόσχημα ότι «δεν εμπιστεύονται το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και τις διοικήσεις των τραπεζών που δεν έχουν κάνει όσα έχουν υποσχεθεί για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων» πέρασαν τις ελληνικές τράπεζες στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στους ξένους μετόχους. Έτσι η ελληνική κυριαρχία επί των τραπεζών μας έχει χαθεί, και μαζί της θα χαθεί και η κυριαρχία συνολικά επί της ελληνικής οικονομίας.