Να αλλάξουμε τη χώρα

Έρχεται η ώρα να αλλάξουμε τη χώρα

Ξαφνικά, η Ελλάδα αφυπνίζεται. Η πνευματική και παραγωγική ελίτ της χώρας βγαίνει μπροστά και δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ του "ναι" εξηγώντας την καταστροφική πορεία του "όχι" προς την δραχμή.Έτσι η άνετη επικράτηση του "όχι" έχει ήδη ισοσκελιστεί.

Δεν περιορίζονται μόνο στο "ναι" όμως. Επιτέλους φαίνονται αποφασισμένοι να δώσουν και μετά την μάχη για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Οι επώνυμοι του "ναι" δηλώνουν ότι έχει έρθει η ώρα να σταματήσει η ανεπάρκεια και η ραθυμία του πολιτικού συστήματος, που μας έφερε ως εδώ και υποθηκεύει έτι περισσότερον το μέλλον όλων μας.

Αλλά δείτε: Ποιοι είναι οι υποστηριχτές του "όχι"; Αν εξαιρέσουμε ένα πολύ μικρό ποσοστό εμμονικών εντός του ΣΥΡΙΖΑ και εδώ, η συντριπτική πλειοψηφία είναι άνθρωποι που έχουν δίκιο. Τα μνημόνια τους κατέστρεψαν, το μέλλον τους είναι αβέβαιο, η ζωή τους έχει χαθεί. Ψηφίζουν "όχι" νομίζοντας ότι την Κυριακή ψηφίζουν υπέρ η κατά των μνημονίων, όχι υπέρ ή κατά του ευρώ.

Στην πραγματικότητα οι Έλληνες του "όχι", ζητούν όπως και οι Έλληνες του "ναι" να ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό που βιώνει η χώρα. Δηλαδή η διαφοροποίηση είναι μόνο στις επιπτώσεις της μιας ή της άλλης εκδοχής - οι Έλληνες του "όχι" δεν έχουν αντιληφθεί ότι είναι θύματα του Λαφαζάνη και των ΑΝΕΛ που γοργά προωθούν την δραχμή μέσα από την δυστυχία που έρχεται.

Είναι εντελώς ξεκάθαρο. Η Ελλάδα γίνεται ερειπιώνας και ο κ. Λαφαζάνης που έχει υποτάξει στα θέλω του τον κ. Τσίπρα με την βοήθεια Καμμένου, σχεδιάζει την δραχμή. Ο οδικός άξονας είναι "όχι", ΜΗ συμφωνία, εικονικό νόμισμα για να πληρωθούν συντάξεις, μισθοί και προμήθειες και μετά ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, δραχμή.

Βέβαια δεν θα προλάβει. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και με ένα "όχι" η πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπόφευκτη όσο και αναγκαία, αφού τα ανύποπτα σήμερα θύματα της, θα εξεγερθούν τις επόμενες ημέρες μπροστά στο χάος μιας απένταρης πατρίδας.