Η πανδημία δολοφονεί χειρότερα από πριν

Οι μεταλλάξεις δολοφονούν

Η πανδημία όχι μόνο δεν έχει φύγει αλλά έχει γίνει χειρότερη. Αρκεί η διαπίστωση ότι πλέον και στην Ελλάδα, χάνουν της ζωή τους άνθρωποι 35-40 χρόνων που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα. 

Υπεύθυνοι ηγέτες όπως ο εξαιρετικός Μπαίντεν γνωρίζουν ότι ακόμα και αν εμβολιαστούν όλοι οι κάτοικοι των ΗΠΑ, ο ιός θα επιστρέφει διαρκώς, με χειρότερες μεταλλάξεις και θα δολοφονεί.

Το ζει ήδη το Ηνωμένο Βασίλειο που μετρά τους πρώτους νεκρούς από την ινδική μετάλλαξη, ενώ έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια πολίτες της και πίστευε ότι όλα τελειώνουν ομαλά. 

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μπάιντεν ζήτησε να απελευθερωθούν οι πατέντες των εμβολίων, ώστε να εμβολιαστούν και οι κάτοικοι του Τρίτου Κόσμου όπου 9 στους 10 δεν έχουν καμία πρόσβαση. Αν δεν εμβολιαστεί το 70% όλων των κατοίκων της Γης, η πανδημία θα μεταλλάσσεται, θα είναι πιο επιθετική και πιο φονική.

Υπό αυτή την έννοια, οι νέοι που οργανώνουν πάρτι είναι σε έναν κόσμο αμάθειας και αδιαφορίας, οι μεγαλύτεροι που κυκλοφορούν χωρίς μάσκα είναι επίσης επιρρεπείς στην ανευθυνότητα και την βλακεία. Μόνο θλίψη νιώθω γι όσους διοργανώνουν διαδηλώσεις.

Αν δεν σας πείθουν τα παραπάνω, σκεφθείτε: Πριν λίγους μήνες μαθαίναμε ότι "κάπου, κάποιος, κόλλησε και πέθανε". Σήμερα φεύγουν από τη ζωή γνωστοί μας ακόμα και συγγενείς μας. Άνθρωποι που μιλούσαμε μαζί τους.

Που καταλήγουν όλα αυτά; Στην ατομική ευθύνη. Επειδή η πανδημία δεν φεύγει, οφείλουμε να προστατεύουμε πρώτα τους εαυτούς μας και έτσι και όλους τους άλλους, γύρω μας. Δείτε ποιο γνωστοί σας έφυγαν τις τελευταίες μέρες και αποφασίστε.