Η Ελλάδα του παράλογου και του ασήμαντου

Η Ελλάδα του παράλογου και του ασήμαντου

Δεν υπάρχει κοινή λογική πια στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι είναι ίδιον της βαθιάς παρακμής που ζούμε, να έχει επιβληθεί το ασήμαντο και οι ελάχιστες φωνές σωφροσύνης να καταπνίγονται εν τη γενέσει τους, μέσα στην εκτεταμένη ανοησία των λογιδρίων του κάθε ξερόλα..

Δείτε την αξιοθρήνητη κυβέρνηση μας. Επί 5 μήνες δεν ξέρει τι θέλει, ψεύδεται, δεν έχει σχέδιο για τίποτε, καταστρέφει με γοργούς ρυθμούς τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας και που μας έφερε;

Με κλειστές τράπεζες και ένα απένταρο κράτος να παρακαλά για σκληρότερα μέτρα από αυτά που... "απέρριψαν" οι πολίτες στο δημοψήφισμα.

Το χωράει ανθρώπινος νους όλο τούτο; Βάλαμε βόμβα στο σπίτι μας για να παζαρέψουμε καλύτερα με την εταιρεία ανοικοδόμησης που θα μας δανείσει.

Δείτε την εξ ίσου αξιοθρήνητη αντιπολίτευση. Πελαγωμένοι θεατές στο τσουνάμι που έρχεται, έντρομοι και παράλυτοι, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε να αποτρέψουν το μοιραίο που έρχεται. Ουρά στην κυβερνητική ανικανότητα και όχι απέναντι σε αυτήν και μάλιστα με δυνατότητα να την κατανικήσουν. Πόσες καταστροφές πρέπει να γίνουν για να νικήσεις αυτόν που τις κάνει;

Δείτε τέλος τους πολίτες. Μετά τον θρίαμβο του "όχι" και τους καλαματιανούς στο Σύνταγμα, είμαστε σε πολύ χειρότερο σημείο από πριν. Δεν ξέρω τι είδους νίκη είναι να χορεύεις, επειδή ενισχύοντας την κυβέρνηση της απραξίας, φέρνεις την Ελλάδα στη δεκαετία του 40 με δραχμή.

Η λύση είναι προφανής: Παίρνεις τα σκληρά μέτρα τα οποία και συνοδεύεις με μπαράζ μεταρρυθμίσεων που βοηθούν την επιχειρηματικότητα και ανακουφίζουν ΠΑΝΤΟΥ την κοινωνία. Τα σκληρά μέτρα μπορούν με την πάροδο του χρόνου να γίνονται ελαφρύτερα, υπάρχει ο τρόπος. Αντίθετα μια επιστροφή στη δραχμή είναι μόνιμη καταστροφή, δεν θα μπορέσει ειδικά αυτή η κυβέρνηση της φτωχοποίησης να την διαχειριστεί.

Ποιος θα υπογράψει την προφανή λύση όμως; Ο κ. Τσίπρας πρέπει να συγκρουστεί με τους Λαφαζάνηδες, Σταμούληδες, Λεουτσάκους και λοιπούς, δηλαδή ανθρώπους που πιστεύουν ότι "υπάρχουν και άλλες λύσεις" και αναγγέλλουν ότι ΔΕΝ θα ψηφίσουν τα μέτρα που Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ. Τσίπρας προτείνει.

Δημιούργησαν ένα χάος. Ενέταξαν και τους πολίτες σε αυτό, βάζοντάς τους να χορεύουν ευτυχισμένοι. Και τώρα ελπίζουμε στα σοβαρά αυτοί οι ανίκανοι των καταστροφών να αποδειχθούν ικανοί της δημιουργίας. Γίνεται;