Δεν υπάρχει σχέδιο

Επιτέλους το λενε: Δεν υπάρχει σχέδιο

Συνέντευξη Μείμαράκη στον τηλεοπτικό  Antenna. Η κυρία Χούκλη του ζητά να περιγράψει το πρόγραμμα της ΝΔ για την χώρα και ιδού ο μοναδικός διάλογος ειλικρίνειας μέχρι και χθες στην προεκλογική περίοδο της συμφοράς που διανύουμε:

Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχει σχέδιο, κανείς δεν έχει σχέδιο για την χώρα αυτή την στιγμή.

Χούκλη (με βαθιά ενόχληση) : Δεν είναι ντροπή μετά από πέντε χρόνια να λέμε ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο για την χώρα, όταν αυτή υποφέρει;

Μεϊμαράκης: Ναι είναι ντροπή, όμως επειδή είναι μια πραγματικότητα δεν πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτό;

Ο Μεϊμαράκης είπε ότι πρέπει σε κάθε νομό να καταγραφούν μια - μια οι επενδυτικές δυνατότητες και ο χαρακτήρας κάθε περιοχής και έδωσε ένα διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών ώστε "να ξέρουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε".

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου ΝΔ συνεπώς μην μπερδευτεί κανείς δεν ωραιοποιώ την περίπτωση Μείμαράκη. Λέω όμως ότι όλη η προεκλογική συζήτηση θα έπρεπε να γίνεται με ένα μόνο θέμα: Τι κάνουμε από Δευτέρα ως χώρα;

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ανοίξει το χρονοντούλαπο της ιστορίας για να βάλει εκεί το 70% των Ελλήνων που ψηφίζουν τους άλλους (το παλιό...), ο Καμμένος παίζει με τρενάκια και σποτάκια, ενώ έχει γίνει εντελώς γραφικός με τις αναπόδεικτες  συνωμοσιολογίες του, υπάρχει το Ποτάμι που όντως μιλά για πολλά αλλά δεν ακούγεται και φυσικά η υπόλοιπη Αριστερά που είναι πάντα στον κόσμο της.

Ουδείς εξ αυτών μιλά για σχέδιο, αφού σχέδιο δεν έχουν ούτε τους νοιάζει να εκπονήσουν. Το έχουμε ξαναπεί: δουλειά να βγάζεις λόγους στα τηλεπαράθυρα από το να σχεδιάζεις.