Βήμα και Γιάννα Αγγελοπούλου

Βήμα και Γιάννα Αγγελοπούλου

Οι προσεκτικές δηλώσεις της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου υπέρ ΣΥΡΙΖΑ ("ναι θα ψήφιζα κάτι καινούργιο, το παλιό έχει τελειώσει") έπρεπε να απαντηθούν. Έτσι ο υπερεργολάβος που λέγεται εφημερίδα "Βήμα", ανέλαβε την υπόθεση, άλλωστε χρόνια τώρα αυτό κάνει καλά: Προβοκάρει ή υπονομεύει πρόσωπα, κόμματα, θέσεις. πρακτικές.

Στην αρχή έβγαλε ένα θέμα για το ποιοι μεγαλόσχημοι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός της κυρίας Αγγελοπούλου ανέφερε τον... Λάκη Λαζόπουλο ήτον πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Δασκαλόπουλο. Στη συνέχεια, προχώρησε σε "αποκαλύψεις" κατά Δασκαλόπουλου για δήθεν φοροαποφυγή (επειδή έχει εταιρέιες εκτός Ελλάδος).

Μετά κατήγγειλε την Γιάννα Αγγελοπούλου ότι συνάντησε τον Τσίπρα "για να προετοιμάσει το έδαφος για δουλείές". Δεν προσκόμισε ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΊΟ, αλλά για το "Βήμα" αυτό είναι λεπτομέρεια. (Θυμηθείτε την "αποκάλυψη" για βέβαιη φοροδιαφυγή με σκάφος του Καμμένου. Οι έλεγχοι δεν βρήκαν τίποιε! Ε και;).

Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, ένα από τα πλέον επιτυχημένα δημόσια πρόσωπα στην Ελλάδα, έστειλε μια απάντηση - κόλαφο στους συκοφάντες του "Βήματος": Αναφέρει: "... Τον κ. Τσίπρα όπως και τον κ. Σαμαρά τους συνάντησα για να τους ενημερώσω για την παρουσία του GGI του Προέδρου και της Χίλαρι Κλίντον τον Ιούνιο του 2015, την Αθήνα"! Με μια πρόταση τους εξευτέλισε...

Εγώ πάντως καταλαβαίνω: Το 'Βήμα" έχει ανάγκη από τις ολοσέλιδες διαφημίσεις των Τραπεζών που καταχωρεί ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ανελλιπώς σε όλη ντην περίοδο της κρίσης (με πολιτική εντολή φυσικά). Εμμέσως ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ.  Αυτές οι καταχωρήσεις όμως, έχουν και υποχρεώσεις... Δεν σου δίνουν τόσα λεφτά για να είσαι και ανεξάρτητος!