Στον λεκτικό βόθρο του κ. Γεωργιάδη

Στον λεκτικό βόθρο του κ. Γεωργιάδη

 

Δημοσια πρόσωπα όπως ο αξιότιμος κ. Άδωνις Γεωργιάδης, είναι από πολιτική άποψη επικίνδυνα πρόσωπα. Δείτε την απίστευτη σε ανηθικότητα τακτική του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Γεωργιάδης, αφού εξήγησε ότι άκουσε διαφημίσεις πολυεθνικών εταιρειών φαρμάκου στον ραδιοσταθμό "στο κόκκινο" του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίωσε το πανελλήνιο ότι αυτό συνιστά απόδειξη πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των πολυεθνικών.

Τι λέει ο πολιτικά ανήθικος Γεωργιάδης; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ και μάλιστα... τιμολογεί τα ποσά εξαγοράς του μέσω διαφημιστικών προγραμμάτων. (Παρέλειψαν να τα πάρουν "μαύρα", μάλλον δεν θα το σκέφτηκαν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ).

Αν υπήρχε δικαστική αίθουσα να κρίνει την πολιτική δράση, ο Γεωργιάδης θα αντιμετώπιζε 5-6 κακουργήματα : Ασύστολος ψεύτης (είδε στις διαφημίσεις ύψους 3.600 ευρώ! έμμεση αμοιβή υπέρ συμφερόντων), ταπεινός συκοφάντης (ονομάζει ως "πιασάκηδες" την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ), χυδαίος υβριστής (στη θέση της πολιτικής αντιπαράθεσης λαϊκισμός και υποννοούμενα Τρούμπας), προσβλητικός απέναντι στους 100 εργαζομένους του σταθμού κ.ο.κ..

Αυτό κανει συνεχώς ο άνθρωπος αυτός. Κατεβάζει πρόσωπα και συμπεριφορές στον ατομικό του βόθρο όπου νοιώθει ότι τα καταφέρνει καλύτερα. Και η δυσωδία μας παίρνει όλους.

 

       molonoti.gr