ΣΔΟΕ και πολιτικοί

Το άνοιγμα των λογαριασμών θα φέρει "κηδείες"...

Επιτέλους. Το ΣΔΟΕ ελέγχει εξονυχιστικά 1.000 πολιτικά πρόσωπα που ήσαν σε δημόσιες θέσεις - κλειδιά και λίγο μετά βρέθηκαν με μεγάλη περιουσία. Προς το παρόν, ελέγχονται οι φορολογικές τους δηλώσεις και συγκρίνονται με τα περιουσιακά τους στοιχεία. Το αποτέλεσμα εδώ θα είναι πενιχρό. Όσοι έκλεψαν έχουν προσέξει...

Πότε θα έχουμε... "κηδείες"; Όταν ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους και οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ δουν τις κινήσεις τους ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ! Εκεί θα καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης. Ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν τα υπέρογκα ποσά που ποτέ δεν δήλωσαν.Βλέπετε κανείς τους δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μια μέρα κάποιοι θα ψάχνουν τους λογαριασμούς τους (και μάλιστα προληπτικά, χωρίς αφορμή ή στοιχεία) και θα καταγράφουν την πορεία του χρήματος:

* Από που τους ήρθε αυτό το μεγάλο ποσό.

* Που στάλθηκε αυτό το ποσό (σε ποιούς;) αργότερα. Δυστυχώς γι αυτούς, το χρήμα που κινείται τραπεζικά αφήνει πεντακάθαρα ίχνη.

Το μεγάλο "μπαμ" να ξέρετε, έγινε το 2009. Τότε λόγω της εμφάνισης της κρίσης, εκατοντάδες πολιτικά πρόσωπα "σήκωσαν" απίστευτα ποσά από τις Τράπεζες και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Αυτό συνεχίστηκε και το 2010. Τα ποσά αυτά είναι αδύνατον να δικαιολογηθούν.

Οι λογαριασμοί δεν έχουν ανοίξει ακόμη. Λίγη υπομονή παρακαλώ και θα εκπλαγείτε! Αρκεί οι ελεγκτές  του ΣΔΟΕ να αφεθούν ελεύθεροι να κάνουν την δουλειά τους.

                              molonoti.gr