Τα ΖΑΚουλάκια

*Τελικά, έχουμε μπερδευτεί όλοι. Ήταν ή όχι μονταρισμένο το βίντεο που απεικόνιζε τον Μπαρουφάκη με το kolofinger;

*Ούτε και ο ίδιος θυμάται εάν την έκανε (τη χειρονομία) ή δεν την έκανε. Ε, με τόσες χιλιάδες συνεντεύξεις και παρουσιάσεις, πού να θυμάται και ο ίδιος τι λέει και τι κάνει.

*Πάντως, οι πάντες ασχολούνται μαζί του! Συμπέρασμα πρώτον: ο Μπαρουφάκης τώρα δικαιώνεται! Συμπέρασμα δεύτερον: εάν ήταν μονταρισμένο το βίντεο η μονταζιέρα της Συγγρού έχει «αδελφή» στη Γερμανία!

*Και μιας και ο λόγος για «αδελφές», ήταν αξιοσημείωτη η παραδοχή του «Άγιου» Θεσσαλονίκης Άνθιμου ότι (και) στην Εκκλησία υπάρχουν ομοφυλόφιλοι!

*Τι λες ρε παιδί μου; Βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο Σεβασμιότατος…

*Αξέχαστη η θρυλική ατάκα του Καραγιώργη στον «Άγιο Πρεβέζης», που είπε απευθυνόμενος σε Επίσκοπο: «Αν εμένα με κατηγορούν για μια παπαδιά, εσένα σε κατηγορούν για σαράντα παπάδες»!

*Τα νεύρα… συρματόσχοινα, αν όχι… ζαρτιέρες, έχει κάνει η προεδρίνα της Βουλής Ζωή στους βουλευτές όλων των κομμάτων!

*Η ενδόμυχη απορία των εκπροσώπων του Έθνους για την ατσάλινη Ζωή είναι απολύτως προβλέψιμη: «Τι πίνει και δεν μας δίνει»;

*Πάντως, το κόβω ότι αν συνεχίσει έτσι η Ζωή σε λίγο όλοι θα στήνονται να βλέπουν το κανάλι της Βουλής και αυτό θα τρώει τα υπόλοιπα με διαφορά στην τηλεθέαση.

*Πάτε στοίχημα ότι, όταν προεδρεύει στο κοινοβούλιο η Ζωή, θα βλέπουν οι πάντες το κανάλι της Βουλής, ακόμη κι αν μεταδίδεται από άλλη τηλεοπτική συχνότητα αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ;

*Άσε που προβλέπω ότι στο τέλος η Ζωή θα κάνει ουκ ολίγους βουλευτές να κλειστούν άρον άρον στο Δρομοκαϊτειο και να κάνουν παρέα στη Βίκυ!

*Κοίτα να δεις βρε παιδί μου που ο Μαρκογιαννάκης τώρα δικαιώνεται!

 *Όπως δικαιώνεται, για μια ακόμη φορά, και ο θυμόσοφος λαός, που έχει πει ότι «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@@@ί χτενίζεται».