Τα ΖΑΚουλάκια

*Ναι, όντως μας τελείωσε η τρόικα. Από δω και πέρα θα μας έρχεται το «Brussels Court» με τα τεχνικά κλιμάκια του!

 

*Πάντως, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει από δω και πέρα, στο παραμύθιασμα του κόσμου οι ΣΥΡΙΖΟκαμμένοι δεν παίζονται!

 

*Και δεν μιλάω μόνο για τα «βαφτίσια» που κάνουν. Γενικώς φροντίζουν να «φτιάχνουν» τον κόσμο, στα… λόγια.

 

*Άσε που θέλουν τώρα να κατασχέσουν και το ινστιτούτο Γκέτε, για να την «πούμε» στους Γερμαναράδες και να την «ακούσουν» για τις αποζημιώσεις.

 

*Παλιά και πονεμένη ιστορία αυτή, την έχουμε ξαναζήσει πριν από καμιά 15αριά χρόνια, όταν το ελληνικό κράτος πήγε να κατασχέσει και πάλι το ινστιτούτο Γκέτε, αλλά το σύμβολο της αντίστασης, ο γερο Μανώλης, λυπήθηκε τους μαθητές του που ξεσηκώθηκαν και βγήκαν στους δρόμους.

 

*Κάπως έτσι, τότε, το Ινστιτούτο Γκέτε τη γλίτωσε. Λέτε να τη γλιτώσει και τώρα ή θα το κατασχέσουν;

 

*Ουδείς γνωρίζει, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι, όπως πάει το πράγμα, μάλλον εμείς δεν θα τη γλιτώσουμε με τίποτα!

 

*Και παρακαλώ πολύ κοινό μου, να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε και την υπουργίνα «να με λέτε Νάντια», που έχει την ανάγκη μας.

 

*Για λύπηση είναι η φουκαριάρα, καθώς έσπευσε να μας διευκρινίσει ότι τα λεφτά που έχει βγάλει έξω είναι λίγα και ότι η περιουσία της είναι εδώ.

 

*Εντάξει, αυτή (λέει ότι) έβγαλε έξω λίγα λεφτά, ο Γκίκας τα έβγαλε γιατί φοβόταν το 2012, και συνεπώς αντιλαμβάνεστε ότι τα κορόιδα είμαστε όλοι εμείς που δεν έχουμε λεφτά, ούτε μέσα ούτε έξω.

 

*Κατά τα άλλα, υποκλίνομαι στο μεγαλείο του Ζουράρι, που μου άνοιξε τα μάτια για το πώς πρέπει να αποκαλούμε με ευγένεια και σεβασμό στην ελληνική γλώσσα τους όρχεις, όπως λένε τα ανδρικά γεννητικά όργανα οι γιατροί, τα «μπαλάκια» όπως συνηθίζουμε να τα παρομοιάζουμε, και τα αρ@@@ια, όπως λέει το πόπολο.

 

*Και το όνομα αυτών,λοιπόν, κατά τον Ζουράρι, είναι…. μέζεα. Όταν είσαι θεός και λεξιπλάστης….

 

*Ο Ολυμπιακός κατάφερε και απέκλεισε την ΑΕΚ στο Κύπελλο με ένα γκολ… «δημιουργικής ασάφειας».

 

*Μπορεί να ήταν και με το χέρι το γκολ του Ολυμπιακού, μπορεί και να μην ήταν με το χέρι, αλλά την έκανε τη δουλειά του.

 

*Εξ ου και δικαίως το γκολ του Ολυμπιακού παίρνει επαξίως το «βαρουφάκειο» χαρακτηρισμό περί «γκολ δημιουργικής ασάφειας».

 

*Αλήθεια, πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι τη μεγάλη οσκαρική ηθοποιό και βουλευτίνα Μαρία Κανελλοπούλου την απείλησε ο έτερος βουλευτής της Χρυσής Κραυγής Αρβανίτης, αυτό το γεροντάκι που κοιμάται αγκαλίτσα με την καραμπίνα του;