Όλα όσα προτείνουν η Rihanna, ο Gaultier και ο Lauren για το χειμώνα

Rihanna for Emporio Armani

Η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna προχώρησε τη συνεργασία της με τον θρυλικό οίκο Armani στο επόμενο επίπεδο.

Η συνεργασία τους για τα Emporio Armani Underwear δεν ήταν το τέλος αλλά η αρχή της σχέσης τους. Η Underwear collection πήρε πολύ καλές κριτικές για το design της.

Αυτή τη φορά, η νέα συλλογή κινείται σε casual ύφος και είναι εξαιρετικά ευκολοφόρετη! Η Rihanna με τη νέα collection μας έδειξε πως έχει ένα ακόμα ταλέντο, αυτό της σχεδιάστριας μόδας.

Η collection περιλαμβάνει ένα biker jacket, δύο t-shirts, δύο jeans, μία τσάντα σε rock'n'roll style και μία μικρή σειρά εσωρούχων. Τα εσώρουχα είναι από δαντέλα και πολύ αισθησιακά, θα κλέψουν την καρδιά σας αλλά και του αγαπημένου σας!

Ο Giorgio Armani δήλωσε "Η Rihanna είναι σπουδαία καλλιτέχνης. Η προσωπικότητά της, τα χαρίσματά της, η ενέργειά της, κάνουν ευτυχή όποιον δουλεύει μαζί της. Είναι η ιδανική πρέσβειρα του νεανικού πνεύματος των Emporio Armani Underwear και των Armani Jeans"

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τον επόμενο μήνα σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online στο official Armani jeans site.

 

Piper-Heidsieck par Jean Paul Gaultier

Η διάσημη γαλλική σαμπάνια Piper-Heidsieck και ο ανεπανάληπτος Γάλλος σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Ο γνωστός σχεδιαστής Jean Paul Gaultier "έντυσε" το μπουκάλι της σαμπάνιας Piper-Heidsieck και την έκανε ακόμα πιο avant-garde. Τα μπουκάλια είναι εμπνευσμένα από τη νυχτερινή ζωή του Παρισιού.

Το μπουκάλι είναι μαύρο και "φοράει" ένα δίχτυ που μοιάζει με sexy καλσόν. Ακόμα, κόκκινες μάσκες, κρύσταλλα και διαμαντένια κολλάρα κοσμούν τα πολύτιμα μπουκάλια σαμπάνιας.

Οι σαμπάνιες αυτές θα δώσουν ξεχωριστό style στα parties και με τη μοναδική τους γεύση θα μείνουν αξέχαστες, σε όσους τις δοκιμάσουν.

Έτοιμη η σαμπάνια Piper-Heidsieck, φόρεσε τα ιδιαίτερα γιορτινά της ρούχα, για τις επικείμενες γιορτές!

Το συλλεκτικό μπουκάλι θα το βρείτε αποκλειστικά από εταιρεία Piper-Heidsieck σε περιορισμένο αριθμό

Ralph Lauren

Ο οίκος μόδας, Ralph Lauren, για φέτος το χειμώνα λανσάρει ένα ζευγάρι γαλότσες τις οποίες θα λατρέψετε!

Οι γαλότσες είναι κατασκευασμένες από PVC, σε χρώμα λουστρίνι μαύρο. Είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή για τον χειμώνα. Κι αυτό γιατί, εκτός του ότι θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά τις κρύες ημέρες και στεγνά τις βροχερές ταιριάζουν με όλα και είναι πολύ άνετες.

Μπορείτε να τις συνδυάσετε με jeans αλλά και με φούστες, ενώ με girlie φορέματα κάνουν μία μαγική αντίθεση!

[email protected]

Πηγή: 
molonoti.gr

Δείτε επίσης