Ταραντίνο: Άλλες δύο ταινίες και μετά αποχωρώ

Αποφασισμένος να εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία, αφού πρώτα ολοκληρώσει άλλες δύο ταινίες, εμφανίστηκε εκ νέου ο δημιουργός των «Pulp Fiction» και «Reservoir Dogs», Κουέντιν Ταραντίνο, δηλώνοντας πως όταν αποσυρθεί θα ήθελε να θεωρείται «ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές που έζησαν ποτέ».

Το 2012 ο Ταραντίνο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να κλείσει την καριέρα του ως σκηνοθέτης στις 10 ταινίες και στη συνέχεια να προχωρήσει στη συγγραφή μυθιστορημάτων και στο θέατρο.

Η ταινία «The Hateful Eight» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο είναι η όγδοη που έχει σκηνοθετήσει.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, στη διάσκεψη δημιουργικότητας Adobe Max 2016 στο Σαν Ντιέγκο, ο Ταραντίνο κλήθηκε να διευκρινίσει πώς προσδιορίζει προσωπικά την ευτυχία. Και απάντησε: «Αν όλα πάνε καλά, ευτυχία θα είναι όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου να θεωρούμαι ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές που έζησε ποτέ» και «να θεωρούμαι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, όχι μόνο κινηματογραφιστής».

Έδωσε, μάλιστα, και κάποια στοιχεία για την προ τελευταία ταινία του. «Έχω μια ιδέα για μια αυστραλιανή ταινία που θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '30. Θα είναι μία ταινία τύπου 'Μπόνι και Κλάιντ' με ένα ζευγάρι παρανόμων στην Αυστραλία. Θα δούμε τι θα συμβεί» ανέφερε.

Δήλωσε, επίσης, ότι θεωρεί το «Kill Bill» ενιαία ταινία, αν και κυκλοφόρησε σε δύο μέρη. Στο παρελθόν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρξει και τρίτη συνέχεια της ταινίας δράσης.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης