Στροφή Λαζόπουλου προς την (δίκαιη) κριτική ΣΥΡΙΖΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν... άντεξε πια την πολιτική διωγμών του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κυβερνώντος κόμματος, κάνοντας αναφορά στα όσα έλεγαν πριν και στα όσα κάνουν πλέον ως κυβέρνηση.

Στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της τηλεοπτικής σεζόν ο γνωστός καλλιτέχνης δεν συγκράτησε τη δυσαρέσκειά του για τις υποχωρήσεις της κυβέρνησης. «Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… τους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω. Τελειώσατε!», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα είχε πει πως «μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά!».

Όσο για την ανάπτυξη που... έρχεται, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι «περιμένουμε την ανάπτυξη, με τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη κυρία μου; 700 εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη".

Και συνέχισε ο Λαζόπουλος: "Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης. Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες, είναι ξένος δεν είναι πατριώτης".

«Τα σπίτια ανήκουν στους Έλληνες. Με τον ΕΝΦΙΑ που πρωτοσκέφτηκε ο κ. Βενιζέλος έφερε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα. Τη μικροσπιτική καταστροφή. Οι άνθρωποι έχασαν σε μια νύχτα όλοι τις ιδιοκτησίες τους. Όλοι έγιναν ενοικιαστές από τη μία μέρα στην άλλη. Κληρονομούμε για πρώτη φορά χρέος στα παιδιά μας.

Ήμουν εδώ, χθες στην χώρα αυτή και ξέρω τι έγινε, ξέρω το παρελθόν, βλέπω το πολύ στραβό παρόν, δεν βλέπω κανένα μέλλον που θα ήθελα και δεν το βλέπει και κανένας Έλληνας".

Σημειωτέον ότι στις τελευταίες εκπομπές του Ο Λαζόπουλος είχε κάνει "βουτιά" στην τηλεθέαση ασε αντίθεση με τους "Ράδιο Αρβύλα" που είχαν περάσει στην πρώτη - δε΄πυτερη θέση όλων των εκπομπών!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης