Πως 39 επώνυμοι Θεσσαλονικείς φωτογραφήθηκαν γυμνοί

39 επώνυμοι Θεσσαλονικείς φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε καμπάνια περιοδικού κατά του AIDS. H βουλευτής Ελενα Ράπτη, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, το μοντέλο Νάντια Σερλίδου, οι παρουσιάστριες Αννα Πρέλεβιτς και Ελένη Τσολάκη, οι «Onirama», ο Χρήστος Ζαμπούνης, ο Αντώνης Κανάκης, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Βούλα Πατουλίδου, ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης, "ξεγυμνώθηκαν"  αφενός για την πρόληψη και αφετέρου για τη συνεχή ενημέρωση για τον ιό HIV, που ευθύνεται για την ασθένεια.

Οπως έγινε γνωστό, μέρος από τις πωλήσεις και τις διαφημιστικές καταχωρίσεις του τεύχους θα δοθεί στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς AIDS Βόρειας Ελλάδας - Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Οι συνεργάτες του περιοδικού πλησίασαν αρχικά 20 επώνυμους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Στη συνέχεια και άλλα άτομα από τον χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, του επιχειρείν, της τέχνης, της μόδας, του αθλητισμού ζήτησαν να συμμετάσχουν. Αποτέλεσμα ήταν ο αριθμός τους να διπλασιαστεί.

Για μία ολόκληρη εβδομάδα τρεις φωτογράφοι στη Θεσσαλονίκη, οι Κώστας Αμοιρίδης, Μάρα Λαζαρίδου, Μπάμπης Συμεωνίδης και ένας στην Αθήνα, ο Παντελής Ζερβός, φωτογράφιζαν τους επώνυμους χωρίς ρούχα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης