Πρεμιέρα για Χονδροκούκη και Κυριακοπούλου στο Dianond League

Χονδροκούκης Δημήτρης

Τα διαμάντια του ελληνικού στίβου δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη σειρά των πλέον επιτυχημένων αθλητικών events στο κόσμο, το Diamond League.

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης και η Νικόλ Κυριακοπούλου βρίσκονται ήδη στην Ντόχα του Κατάρ, όπου σήμερα Παρασκευή (11/5) θα πάρουν μέρος στο πρώτο Diamond League της χρονιάς ανοίγοντας έτσι την αυλαία των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στον ανοικτό στίβο.

Οι δυο αθλητές έχοντας πάντα την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ξεκινούν ουσιαστικά, μέσα από αυτό τον αγώνα, την πορεία τους για το Λονδίνο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης ακριβώς δυο μήνες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κλειστού της Κωνσταντινούπολης δηλώνει έτοιμος για δράση. «Πρόκειται για αγώνες προπονητικού κυρίως χαρακτήρα, αλλά και απαραίτητους για την προετοιμασία μου. Όλα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα και πλέον απομένει να βρω τα πατήματά μου και στον αγώνα».

Από το περασμένο φθινόπωρο έχει να πάρει μέρος σε επίσημους αγώνες η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ δεν κρύβει την ανυπομονησία της «Είμαι πολύ καλά. Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Ο αγώνας της Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκινάει στις 18:15 (έχουμε την ίδια ώρα με την Ντόχα) και του Δημήτρη Χονδροκούκη στις 19:06.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης