Πετρούνιας: Χωρίς τους χορηγούς θα είχα σταματήσει - Ας έρθει ο πρωθυπουργός να δει που γυμναζόμαστε

Να επισκεφθεί μία από τις επόμενες προπονήσεις του προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο χρυσός ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος, πλέον, για τρίτη διαδοχική χρονιά του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Λευτέρης Πετρούνιας.

Νωρίτερα είχε πεί ότι «στη χώρα της ασυνέπειας παραμένουμε συνεπείς» και εξήγησε: «Η ασυνέπεια είναι μια λέξη που έχει πολλές μορφές στη χώρα μας και έχει αποδειχτεί με διάφορους τρόπους, όπως η έλλειψη συνθηκών, οι υποσχέσεις πως τα προβλήματα θα λυθούν αλλά και το γεγονός ότι οι αθλητές μένουν απλήρωτοι, είναι όλα χωρίς πρόγραμμα».

Αποκάλυψε επίσης πως αν δεν είχε τους χορηγούς του ίσως και να είχε σταματήσει τον πρωταθλητισμό λέγοντας: «Δεν γίνεται να κάνεις τόσο υψηλό αθλητισμό, τόσες πολλές ώρες την ημέρα, τόσες πολλές ημέρες την εβδομάδα και να μην έχεις ένα ευρώ στην τσέπη σου. Δεν είμαι 13 χρονών. Εχω υποχρεώσεις. Εχω σπίτι, έχω την οικογένειά μου, που την έχω στηρίξει από όταν “έφυγε” ο πατέρας μου. Εχω αρκετές υποχρεώσεις και δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου».

Όλα τα παραπάνω ήρθαν με αφορμή τις συνήθεις επιστολές συγχαρητηρίων των πολιτικών, μετά και από το τρίτο μετάλλιο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης