Πέθανε ο ηθοποιός BJ Hogg, του «Game of Thrones»

Θρήνο έχει προκαλέσει στον κόσμο του σινεμά και της τηλεόρασης ο χαμός του 65χρονου ηθοποιού, BJ Hogg, ο οποίος υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ser Addam Marbrand στο «Game of Thrones».

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή συνάδελφοί του, με τους οποίους είχε συμπρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία στην κωμική σειρά του BBC Northern Ireland, «Give My Head Peace», με ανάρτησή τους στα social media. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του.


 
 

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, από το Λίσμπουρν της Βόρειας Ιρλανδίας, είχε μια μακρά πορεία 40 ετών στο θέατρο, την τηλεόραση και το σινεμά. Είχε, μάλιστα, συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, ανάμεσά τους τα «The Fall», «Hunger», «Closing The Ring» και «Divorcing Jack».


 
 

Ένας ακόμη σπουδαίος ρόλος, που μάλιστα του είχε δώσει μια θέση ανάμεσα στους υποψήφιους για Όσκαρ το 1998, ήταν στην ταινία μικρού μήκους, «Dance Lexie Dance», όπου και υποδυόταν τον χήρο πατέρα Lexie.


 
 

Ο ατζέντης του BJ Hogg, Geoff Stanton, είπε ότι «δεν υπάρχουν λέξεις», μόλις έμαθε για το θάνατο του ηθοποιού. «Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, μια μεγάλη προσωπικότητα και ένας τρομερός ηθοποιός. Η οικογένειά του πρέπει να είναι συντετριμμένη και η σκέψη μου βρίσκεται μαζί τους. Ήταν ένα από τους πιο καλούς ανθρώπους που γνωρίζω, που γνώριζα- είναι μια τεράστια απώλεια», πρόσθεσε.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης