Πάνω από 600.000 ευρώ στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπας μετά τη νίκη επί Ναδάλ

Κάποτε πήγαινε στα τουρνουά ψάχνοντας τα οδοιπορικά του. Στο τουρνουά της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς είχε ήδη κερδίσει 312.000 ευρώ με την παρουσία του στον ημιτελικό. Ομως, με τη νίκη του επί του Ναδάλ και την πρόκρισή του στον τελικό, εξασφάλισε ότι στον τραπεζικό λογαριασμό του θα μπουν συνολικά 608.700 ευρώ. Σήμερα, ο 21χρονος τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό (19:30 Cosmote Sport 6HD).

Aν κερδίσει τον Σέρβο, τότε τα συνολικά κέρδη του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη θα ανέβουν στα 1,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.

Τσιτσιπάς: Από τους καλύτερους αγώνες μου φέτος. Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή του απέναντι στον Ναδάλ, ο Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. «Σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που δικαίωσα τον εαυτό μου σήμερα, έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες μου στη χρονιά.

Είμαι χαρούμενος που μάχομαι, απολαμβάνω το τένις που παίζω όσο περισσότερο γίνεται και είναι ωραίο που μπορώ να παίζω αυτό το τένις. Η σημερινή νίκη είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω περισσότερο», δήλωσε ο Τσιτσιπάς. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης