Ο 19χρονος Τσιτσιπάς απέκλεισε Τζόκοβιτς - Ζβέρεφ και πάει για κορυφή

Ο 19χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να επικρατήσει και του 21χρονου (νούμερο 3 στο ταμπλό), Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-1 (3-6, 7-6, 6-4), με ένα καταπληκτικό comeback, αφού βρέθηκε στο δεύτερο σετ πίσω με 2-5 στα game, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rogers Cup στο Τορόντο.

Έτσι, μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Έλληνας τενίστας πρόσθεσε στα θύματά του και το «next best thing» του παγκοσμίου τένις και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Κέβιν Άντερσον που είναι το νούμερο 4 της κατάταξης και είχε επικρατήσει πολύ εύκολα του Ντιμιτρόφ με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

Νωρίτερα, ο πρωταθλητής μας, πρόσθεσε μια ακόμα σημαντικότατη στιγμή στην καριέρα του, επικρατώντας την Πέμπτη με 2-1 (6-3, 6-7 (5-7), 6-3) του spoyda;ioy Νόβακ Τζόκοβιτς, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Rogers Cup που διεξάγεται στο Τορόντο.

Ο Τσιτσιπάς δεν έχασε το σερβίς του και στο πρώτο και τρίτο σετ δεν άφησε σε κανένα σημείο τον σπουδαίο αντίπαλό του να τον αμφισβητήσει. Ειδικά στο τρίτο η προσπάθεια του ήταν εξαιρετική, καθώς παρότι είδε τον Τζόκοβιτς να ισοφαρίζει στο τάι μπρέικ σε 1-1, δεν λύγισε και πήρε την πανάξια νίκη.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης