Ο Μάικλ Ντάγκλας δηλώνει υποστηρικτής του κινήματος «MeΤoo»

Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας υποστήριξε, για μία ακόμη φορά, το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης #MeToo.

Σε συζήτησή του στο συνέδριο «Produced By Conference» στο Λος Άντζελες, με τον συνάδελφό του Ντάνι ΝτεΒίτο, ο ηθοποιός δήλωσε πως το κίνημα #MeToo αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό σημαντικών αλλαγών στην βιομηχανία του Hollywood.

«Το κίνημα #Me Too ήταν εκπληκτικό, καθώς έφερε στη βιομηχανία μας περισσότερες γυναίκες από ποτέ», τόνισε ο Μάικλ Ντάγκλας.

«Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να είμαστε ευγενικοί μεταξύ μας. Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν κάποια λάθη από πολλούς ανθρώπους ή κάποιους ανθρώπους, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ένας μεγάλος πληθυσμός. Νιώθω ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αγαπάμε όλοι αυτή τη διαδικασία και ότι είμαστε ευγενικοί μεταξύ μας».

Αν και υποστηρικτής του κινήματος, ο ίδιος έχει κατηγορηθεί, τον Ιανουάριο του 2018, για σεξουαλική παρενόχληση από τη συγγραφέα και δημοσιογράφο Σούζαν Μπρόντι, με την οποία συνεργαζόταν κατά τη δεκαετία του ’80.


 
Η Σούζαν Μπρόντι υποστήριξε ότι την εποχή που εργαζόταν στην Stonebridge Productions, εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού, δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Μάικλ Ντάγκλας.

Ο ηθοποιός έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες και έχει παρουσιάσει τα γεγονότα από την δική του πλευρά, προκαταβολικά, πολύ πριν την δημοσιοποίηση των κατηγοριών από την Σούζαν Μπρόντι.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης