Ο Έλβις θα ήταν σήμερα 83 ετών...

Εκατοντάδες λάτρεις του Έλβις Πρίσλεϊ στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ και χόρεψαν στους ρυθμούς των τραγουδιών του περιμένοντας το «Blue Suede Express» για να τους μεταφέρει στο φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο με αφορμή την επέτειο γέννησής του «Βασιλιά».

Φορώντας κοστούμια με παγέτες και κατάμαυρες περούκες στα μαλλιά, οι θαυμαστές του αμερικανού μουσικού και ηθοποιού που πέθανε το 1977 σε ηλικία 42 ετών, τιμούν τη μνήμη του κάθε χρόνο στη μικρή πόλη Παρκς, 300 χλμ. δυτικά του Σίδνεϊ, με ένα πενθήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο σε αυτόν.

«Είναι ένα τέτοιο ίνδαλμα! Και δεν έχασε τίποτε από τη μαγεία του», εξηγεί η Τζούλι Μέλε που φορά πορτοκαλί περούκα και δικτυωτό καλσόν. 

«Πράγματι, πιστεύω ότι είναι ακόμη πιο δημοφιλής σε σχέση με πριν. Όλος ο κόσμος θέλει να ανεβεί στο Έλβις Εξπρές».

Περιμένοντας την αναχώρηση του τρένου για ένα ταξίδι επτά ωρών, οι λάτρεις του Έλβις, ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά σύμβολα του 20ού αιώνα, εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή που είχε διαμορφωθεί στη μεγάλη αίθουσα του σταθμού και τραγουδούσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρύλου του ροκ εν ρολ.

Το Parkes Elvis Festival στη Νέα Νότια Ουαλία διοργανώνεται για 26η φορά φέτος και προσελκύει χιλιάδες θαυμαστές του «Βασιλιά», ο οποίος φέτος θα έκλεινε τα 83 του χρόνια.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης