Νεκρός ο Αμερικανός ράπερ Pop Smoke

Ο 20χρονος ράπερ Pop Smoke δολοφονήθηκε στο σπίτι του στο Χόλυγουντ Χιλς, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου TMZ.


 
 

Ο καλλιτέχνης, το πλήρες όνομα του οποίου ήταν Μπασάρ Μπαρακά Τζάκσον, βρισκόταν στο σπίτι όταν δυο άνδρες εισέβαλαν στο χώρο και πυροβόλησαν αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Οι άνδρες φορούσαν κουκούλες και μάσκες κατά τη διάρκεια της εισβολής.


 
 

Στο ιατρικό κέντρο Σίνταρς-Σινάι, στο οποίο διεκομίσθη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του εκεί με ασθενοφόρο. Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί, ούτε ταυτοποιηθεί.


 
 

Τον τελευταίο χρόνο, ο πρωτοεμφανιζόμενος στη μουσική σκηνή Pop Smoke συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες της χιπ-χοπ όπως οι Nicky Minaj, Travis Scott και A Boogie Wit Da Hoodie.

Τον Απρίλιο του 2019, κυκλοφόρησε το σινγκλ «Welcome to the Party», ένα τραγούδι που ανέδειξε το ταλέντο και την βραχνή φωνή του, ενώ δεν άργησε να γίνει ρεμίξ από τους Nicky Minaj και Skepta και εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού.

Ακολούθησε το πρώτο άλμπουμ του «Meet the Woo» και το δεύτερο με τίτλο «Meet the Woo 2», το οποίο κυκλοφόρησε μόλις 12 μέρες πριν τον θάνατό του.


 
 

Ανάμεσα στα δυο άλμπουμ, ο Pop Smoke είχε κι άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα. Τον Απρίλιο ο ράπερ αναμενόταν να εμφανιστεί στο Φεστιβάλ του Pharrell Williams με τίτλο «Something in the Water».  


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης