Νέα αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλυγουντ

Πολλοί καλλιτέχνες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μουσικής θα τιμηθούν φέτος με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ.

Η Επιτροπή Επιλογής του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλυγουντ ανακοίνωσε ότι 35 διασημότητες και διασκεδαστές προκρίθηκαν για την πολυπόθητη τιμητική διάκριση.


 
 

Οι Κρις Χέμσγουορθ, Τζούλια Ρόμπερτς, Οκτάβια Σπένσερ,  Μαχερσάλα Άλι είναι από τους ηθοποιούς που θα τιμηθούν στην κατηγορία Κινηματογραφία όπως, επίσης, και οι σκηνοθέτες του κινηματογράφου, Σπάικ Λι και Λίνα Βερτίλερ, η θρυλική σχεδιάστρια κοστουμιών Ρουθ Ε. Κάρτερ και ο κινηματογραφικός χαρακτήρας, Batman.


 
 

Οι Έλβις Κοστέλο, «50 Cent», Αλίσια Κιζ, Μπόμπι Ράιντελ και Τάνια Τάκερ θα λάβουν αστέρι για τη μουσική και τις ηχογραφήσεις τους.


 
 

Για τη συμβολή τους στην τηλεοπτική ψυχαγωγία θα τιμηθούν οι Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Άντι Κοέν, Σίντι Κρόφορντ, Τέρι Κριους, Κάθι Λι Γκίφορντ, Μίλο Βεντιμίλια, Φιλ ΜακΓκρο, Γουέντι Γουίλιαμς κ.ά.


 
 

Τέλος, για τη συνεισφορά τους στο θέατρο, αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας θα αποκτήσουν οι Ντέιβ Σαπέλ και Μπίλι Πόρτερ και στην κατηγορία των ραδιοφωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης θα τιμηθεί η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της εκπομπής «Weekend Edition» του Εθνικού Δημόσιου Ραδιοφώνου (NPR), Σούζαν Στάμπουργκ.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης