Μουσική πανδαισία στο Summer Nostos Festival 2017

To Summer Nostos Festival 2017 (www.SNFestival.org) συστήνεται στο μουσικόφιλο κοινό με ένα εντυπωσιακό line up που περιλαμβάνει δωρεάν live εμφανίσεις Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών αντιπροσωπεύοντας ένα μεγάλο φάσμα μουσικών ακουσμάτων. Από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου οι σκηνές του SNFestival θα φιλοξενήσουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κλασικής και σύγχρονης κλασικής μουσικής, της jazz, της rock, της hip-hop, της pop, της indie, της παραδοσιακής και ethnic μουσικής, συνθέτοντας ένα ηχητικό πανόραμα που έχει να προσφέρει κάτι για τον καθένα. Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

Πάνω από 25 συναυλίες διαμορφώνουν την Μουσική ενότητα του SNFestival 2017 με ορισμένα από τα κορυφαία acts να περιλαμβάνουν τους: Λεωνίδα Καβάκο με τον Enrico Pace στο πιάνο, The Cinematic Orchestra, Yo La Tengo, Mélanie De Biasio, Λένα Πλάτωνος, Μόνικα με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, Saul Williams, ΜΕΛΙSSES, Charlote Rampling με την γαλλοαμερικανίδα τσελίστα Sonia Wieder-Atherton, Νίκο Πορτοκάλογλου, Μάρκελλο Χρυσικόπουλο με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και πολλούς ακόμα!

Το Summer Nostos Festival (SNFestival) διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ/SNF) προσφέροντας μια εβδομάδα δωρεάν εκδηλώσεων για όλους, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), και κλείνουν μέσα τους ό,τι και ένα καλοκαίρι: ανεμελιά, ξεκούραση, διασκέδαση και επιστροφή σε όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε οικεία! Το SNFestival πλαισιώνουν αθλητικές δραστηριότητες, παραστάσεις χορού, εκθέσεις τέχνης και αρχιτεκτονικής, ανοιχτές συζητήσεις, προγράμματα για όλη την οικογένεια και πολλές ακόμα εκδηλώσεις.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.SNFestival.org

Όλες οι εκδηλώσεις του Summer Nostos Festival είναι δωρεάν και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης