Μετά την δήλωση Αλόνσο, η δήλωση Τομπάζη!

Απίστευτη δήλωση του Αλόνσο μετά την νίκη του με F1 στην Γερμανία:
 «Δεν γνωρίζω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια ότι η κατάσταση στην Ισπανία δεν είναι καλή. Ωστόσο,, ένας Ισπανός οδηγός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα (σ. σ Ν. Τομπάζη), νιήσαμε μέσα στην Γερμανία».


Ο κ. Τομπάζης σε δήλωσή του στην εφημερίδα "Βήμα", σχολίασε αυτή την δήλωση Αλόνσο λέγοντας ότι η νίκη στην Γερμανία περιέχει και κάποιους συμβολισμούς. «Ως Έλληνας, με τη χώρα μου να περνά αυτές τις δύσκολες στιγμές, αν πρέπει να δω κάποιο νόημα σε αυτή την νίκη θα έλεγα το εξής: μόλις πριν από μερικούς μήνες και εδώ στη Φεράρι περνούσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς το αυτοκίνητο μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε και τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά. Με ενότητα, σκληρή δουλειά και επιμονή καταφέραμε να βγούμε από αυτή την κρίση και να πετύχουμε αυτό που φάνταζε αδύνατο πριν μερικούς μήνεςΕίμαι λοιπόν σίγουρος ότι αυτό είναι δυνατό και σε άλλες περιστάσεις. Οι σκέψεις μου και η καρδιά μου είναι με την χώρα μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή».


Αναφερόμενος στη δήλωση Αλόνσο που τον ανέφερε λέει: «Με τιμά ιδιαίτερα που ο Φερνάντο με σκέφτηκε σε στιγμή χαράς στο βάθρο του Χόκενχαϊμ, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Οδήγησε επίσης έναν εξαίσιο αγώνα και έδειξε την κλάση του. Στα αλήθεια όμως οφείλω να πω ότι η προσπάθεια που μας επέτρεψε να νικήσουμε σε αυτή την πίστα είναι μια ομαδική προσπάθεια πολλών ανθρώπων από διαφορετικά κράτη".
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης