Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Πωλητήριο στην έπαυλη που αγόρασε μετά τον «Τιτανικό»

Επενδυτής και ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, εδώ και καιρό, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να πουλήσει μία από τις πιο όμορφες επαύλεις που διαθέτει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου «Variety», ο 43χρονος ηθοποιός πωλεί ένα μεγάλο σπίτι έκτασης 330 τετραγωνικών μέτρων. Ο πρωταγωνιστής είχε αγοράσει την έπαυλη έναντι 770.000 δολαρίων, από την αμοιβή του για τον ρόλο του Τζακ Ντόσον στην ταινία «Τιτανικός», το 1997. Σήμερα, η τιμή του ακινήτου έχει υπερδιπλασιαστεί, καθώς ο Ντι Κάπριο ελπίζει να αποκομίσει 1,749 εκατ. δολάρια.

Πολυτέλεια και παράδοση  

Η απλή, ισπανικού στυλ κατοικία αλλά πλήρως εξοπλισμένη, κατασκευάστηκε στο Σίλβερ Λέικ, στις αρχές της δεκαετίας του ’30 και έχει διατηρήσει το αρχικό της ύφος. Στο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλες ξύλινες σκαλιστές πόρτες, δοκοί στο ταβάνι, ένα παλιό τζάκι και κατάλευκοι τοίχοι.

Η τραπεζαρία έχει παλιό κομψό ξύλινο πάτωμα. Η τεράστια κουζίνα έχει επενδυθεί με λευκά και μπλε κεραμικά πλακάκια. Το σπίτι διαθέτει, επίσης, βιβλιοθήκη, αρκετές τουαλέτες -μία από τις οποίες είναι «ντυμένη» με πράσινο σμαραγδί πλακάκι, και τέσσερα υπνοδωμάτια.

Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα απολαμβάνει, επίσης, μια εξωτερική πισίνα και έναν τεράστιο κήπο, καθώς το μικρό αυτό κόσμημα χτίστηκε σε οικόπεδο 60 και πλέον στρεμμάτων.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης