Η τελετή των Public Moments Awards 2017

O θεσμός των Public Moments Awards 2017 ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του με μία ξεχωριστή Τελετή Βράβευσης στο χώρο του Public Café Συντάγματος εγκαινιάζοντας παράλληλα την έκθεση των νικητήριων έργων σε επιμέλεια του εικαστικού Γιώργου Τσεριώνη στον χώρο του Public Συντάγματος.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 86.000 χρήστες, με 121.000 φωτογραφίες, αποτυπώνοντας μαγικές εικόνες, με έμφαση στην πολυπλοκότητα της τέχνης της φωτογραφίας και των συναισθημάτων που προκαλεί.

Πιο συγκεκριμένα στο διαγωνισμό συμμετείχαν 28.000 στην κατηγορία των επαγγελματιών και 58.000 ερασιτέχνες φωτογράφοι, καταθέτοντας το έργο τους σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων: Τρέχοντα Ζητήματα, Αθλητισμός, Φωτογραφία Δρόμου, Φύση & Τοπία, Ταξίδι και Πορτρέτο.

Στην κατηγορία των επαγγελματιών κάθε φωτογράφος συνέθεσε το δικό του portfolio, προσφέροντας την προσωπική του ματιά στη θεματική που τον ενέπνευσε.

Από την Τελετή Βράβευσης & τα εγκαίνια της έκθεσης δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι διακεκριμένοι φωτογράφοι και κριτές του διαγωνισμού, Γιάννης Μπεχράκης (Πρόεδρος), Θανάσης Σταυράκης και Θοδωρής Μάρκου, που ξεχώρισαν τους φετινούς νικητές και τους συνεχάρησαν για τη διάκρισή τους.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο διακεκριμένος instagram influencer & ηθοποιός Φάνης Παυλόπουλος και προλόγισε ο Γιάννης Μπεχράκης (Πρόεδρος της επιτροπής).

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης