Εκδηλώσεις από το Public

 Σειρά εκδηλώσεων από τα Public. Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, Ο Γιώργος Τσάφος μίλησε στο σεμινάριο φωτογραφίας για τα θέματα «απαραίτητος φωτογραφικός εξοπλισμός», «ταξιδιωτική φωτογραφία και τοπίο» αλλά και «ταξιδιωτική φωτογραφία και άνθρωπο».

Ο Γιώργος Τσάφος  ασχολείται με τη φωτογραφία για περισσότερο από 20 χρόνια. Ως επαγγελματίας ειδικεύεται κυρίως στην ταξιδιωτική φωτογραφία και εικόνες του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ δουλειά του έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στην εικονογράφηση πλήθους ταξιδιωτικών οδηγών.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, επίσης ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, παρουσίασε το βιβλίο του «Ο χορός των Συμβόλων» στο Public Café Συντάγματος, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ένα μαγικό ταξίδι ψυχής από τον Ψηλορείτη και τα Χανιά ως το Κέμπριτζ και τη Νορβηγική Ακαδημία Επιστημών στο Όσλο, ένα χάδι στον Αρχιμήδη, τον Πυθαγόρα και τον Θαλή, μια συγκινητική ιστορία με πολλά αληθινά στοιχεία…

Για το βιβλίο μίλησαν  η Νίκη Λυμπεράκη, δημοσιογράφος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, τραγουδοποιός και ο Άρης Σφακιανάκης, συγγραφέας. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης