Δεν ήθελαν τον Βαρδινογιάννη στον ΠΑΟ...

Πριν λίγα χρόνια ο Παναθηναίκός ήταν ομάδα κύρους στην Ευρώπη, είχε μηδενική συμμετοχή στο βρωμερό παρασκήνιο του ποδοαφαίρου στην Ελλάδα ενώ σχεδίαζε γήπεδο στο Βοτανικό με προδιαγραφές μεγάλου ευρωαπϊκού κλαμπ. Οι οργανωμένοι οπαδοί έφτασαν στο σημείο να κάνουν και... πορέιες κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, που είχε την ομάδα πεντακάθαρη ηθικά και οικονομικά.

Σήμερα ο ΠΑΟ είνια αξιοθρήνητος. Χρωστά παντού, η ΟΥΕΦΑ τον απειλέι με αποβολή από την Ευρώπη αν δεν πληρώσει παίκτες, χάνει μέσα στο γηπεδάκι της Λεωφόρου από τον... Πανιώνιο, μετά πάει στον ΠΑΟΚ και "τρώει" τέσσερα. 

Τώρα μπαίνει τέλος και στην τελευταία προσπάθεια αναζήτησης λύσης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάζει, με μα δημόσια δήλωσή του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές» σημειώνει ο κ. Θεοδωρόπουλος, δίνοντας και σαφές στίγμα για το τί ακριβώς περιελάμβανε ο σχεδιασμός του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, σημειώνει ότι οι προσδοκίες για άμεση λύση των προβλημάτων, τον αναγκάζουν να σταματήσει την προσπάθειά του: «Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης