Γούντι Άλεν: Έναρξη γυρισμάτων νέας ταινίας με τους Τζίνα Γκέρσον και Κρίστοφ Βαλτς

Ο Αυστριακός Κρίστοφ Βαλτς και η Αμερικανίδα Τζίνα Γκέρσον, μαζί με τον Γάλλο Λουί Γκαρέλ πρωταγωνιστούν στη νέα ρομαντική κομεντί που ο Γούντι Άλεν θα γυρίσει από τις 11 Ιουλίου στην ισπανική Χώρα των Βάσκων, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Mediapro.


 
 

«Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία ενός ζευγαριού από τις Ηνωμένες Πολιτείες που πηγαίνει στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.

Το ζευγάρι γίνεται μέγας λάτρης του Φεστιβάλ ενώ μαγεύεται από την ομορφιά και τη γοητεία της Ισπανίας, όπως και από τη φαντασία του κόσμου του κινηματογράφου», εξηγεί η Mediapro σε ανακοίνωση.


 
 

Τα γυρίσματα προβλέπεται να διαρκέσουν έως τα τέλη Αυγούστου στο Σαν Σεμπαστιάν, μια παραθαλάσσια πόλη με λιμάνι στη βόρεια Ισπανία που φιλοξενεί κάθε χρόνο το ισπανικό Φεστιβάλ κινηματογράφου.

Οι Ισπανοί ηθοποιοί Έλενα Ανάγια και Σέρχι Λόπες συμπληρώνουν την ομάδα των ηθοποιών.


 
 

Με τη νέα αυτή ταινία, ο 83χρονος Γούντι Άλεν συνεχίζει να υμνεί μέσα από την έβδομη τέχνη τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, με ταινίες όπως «Βίκι Κριστίνα Μπαρτσελόνα» το 2008 και «Μεσάνυκτα στο Παρίσι» το 2011,  μαζί με άλλες  που  γύρισε στη Ρώμη και το Λονδίνο.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης