Αctive Member: Γιορτάζουν τα 20 χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή 'Αυλαία'

Active Member

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τον Ιούνιο του 1992 όταν ο Μιχάλης Μυτακίδης, αποφάσισε να πάρει το μικρόφωνο στα χέρια του και με όχημα τους Active Member να τραγούδησει όσα πίστευε. Το συγκρότημα από το Πέραμα γιορτάζει αυτά τα 20 χρόνια παρουσίας με ένα επετειακό τετραήμερο εκδηλώσεων στη μουσική σκηνή «Αυλαία». Από την προσεχή Τετάρτη 20 έως και το Σάββατο 23 Ιουνίου, τίτλος «Γιορτάσια στο ηλιοπέρβολο».

Αυτά τα είκοσι χρόνια οι Active Member δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από να εκφράζουν όσα έβλεπαν γύρω τους, όπως και τα όνειρά τους αλλά και τους εφιάλτες τους. Ολα αυτά ενσωματώθηκαν στο είδος που βάφτισε «Low Bap», δηλαδή «να στηρίζεις το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο» και από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία όχι μόνο στα μουσικά αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα.

Δίσκοι, συλλεκτικές εκδόσεις σε βινύλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (όπως τα: Catastroika, Oligarchy, Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ. ά.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και η λίστα δεν σταματάει εδώ.

Μέσα στην ιστοσελίδα: www.lowbap.com μπορεί κανείς να πάρει μια γεύση για όλα όσα έχουν συμβεί αυτά τα χρόνια αλλά και για τα προσεχή projects του γκρουπ, καθώς επίσης να βρει όλη τη δισκογραφία του. Ήδη μετράνε 16 δισκογραφικές δουλειές ως Active Member και δεκάδες άλλες ως solo artists. Ο Β. D. Foxmoor και ηSadahzinia (στη φωτογραφία δεξιά) - που παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με τον κόσμο του βιβλίου και της μετάφρασης και με επισκέψεις σε ομάδες παιδιών σε όλη την χώρα - δημιουργούν ακούραστα με την πυξίδα τους στραμμένη στα όμορφα και στα λεύτερα.

Στη μουσική σκηνή Αυλαία στο Βοτανικό, θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια όλης αυτής της δημιουργικής πορείας με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα ξεκινάει καθημερινά στις 8.30 μ. μ. Προβολές ντοκιμαντέρ, Dj set με τα σπουδαιότερα hip hop tracks, συζητήσεις για τη δισκογραφία, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και την κοινωνικοπολιτική κατάσταση, θα πλαισιώνουν τα καθημερινά live που θα ξεκινάνε μετά τις 10.00 μ. μ. και θα αναφέρονται σε διαφορετικές μουσικές περιόδους του γκρουπ.

Ο Β. D. Foxmoor και η Sadahzinia θα συντονίζουν όλη αυτή τη γιορτή και φυσικά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή σε τέσσερις βραδιές που θα κάνουν καιρό να επαναληφθούν.

Ανακοίνωση των Active Member προς τους φίλους τους

«Οποιο/όποια παιδιά έχουν γκρουπ ή ασχολούνται solo με την μουσική να στείλουν μερικά από τα τραγούδια των Active Member που θα θέλανε να τραγουδήσουν στις 20 Ιουνίου. Στείλτε τίτλους τραγουδιών (έως 4) στο [email protected] ώστε να καταλήξουμε στο πρόγραμμα εκείνης της ημέρας. Στο email σας να συμπεριλάβετε και στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, τηλέφωνο). Κυνηγήστε την έκπληξη!

Επίσης, είναι γεγονός ότι λαμβάνουμε συχνά όλα αυτά τα χρόνια videos από παιδιά που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό ή το κάνουν καθαρά ερασιτεχνικά. Τα περισσότερα από αυτά τα videos είναι αναρτημένα και στο Διαδίκτυο (youtube, vimeo ΚΛΠ). Θα θέλαμε όμως να τα συγκεντρώσουμε και να προβάλλουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτά εκείνες τις μέρες του τετραήμερου.

Στείλτε, λοιπόν, με email τα videos αυτά στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ώστε να προβληθούν σε μεγάλη οθόνη. (Μην μας στείλετε link αλλά τα αρχεία καθεαυτά). Στο email σας να συμπεριλάβετε και στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, τηλέφωνο). Αν το επιθυμείτε μπορείτε να αποστείλετε αυτά τα videos σε dvd (ή άλλο μέσο) στην διεύθυνση της 8ctagon (8ctagon - Ξενοφώντος 8, Πέραμα, 18863).

Παρακαλούμε πολύ τόσο οι αποστολές των videos όσο και οι τίτλοι των τραγουδιών θα πρέπει να έχουν φτάσει στα χέρια μας έως και τις 15 Ιουνίου (ώστε να προλάβουμε να συντονίσουμε την παρουσίαση/ προβολή τους). Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο...

Αναμένουμε την συμμετοχή σας».

info

Μουσική σκηνή Αυλαία

Αγ. Όρους 15 (και Κωνσταντινουπόλεως 115) Βοτανικός

Στάση Μετρό Κεραμεικός

Τηλ.             2103474074      

Ε - mail. [email protected]

Το εισιτήριο για κάθε μέρα ξεχωριστά στοιχίζει 12 €

Περισσότερες πληροφορίες

www.lowbap.com, [email protected]

210 4022413                  210 3251271

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Βήμα

Δείτε επίσης