Αλλαγές στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Megaron Plus την Παρασκευή,λόγω στάσης εργασίας

Με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της εξαγγελθείσας στάσης εργασίας από το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού, η έναρξη της τελετής βράβευσης του «2ου Συμποσίου των 7 Σοφών στην Κοσμολογία», που ήταν προγραμματισμένη στο πλαίσιο του Megaron Plus για την Παρασκευή στις 19:00, μετατίθεται στις 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων θα αρχίσει κανονικά στις 17:30.

Η επιστημονική ημερίδα του «2ου Συμποσίου των 7 Σοφών στην Κοσμολογία», η οποία ήταν επίσης προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2/10 μεταφέρεται στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών τις ώρες 09.00 -17.30.

Ακόμη, η προγραμματισμένη διάλεξη του καθηγητή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Ντάνι Ρόντρικ «Διάλεξη Kapuscinski για την Ανάπτυξη - Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις: Διδάγματα από εμπειρίες άλλων χωρών» που γίνεται στο πλαίσιο του Megaron Plus, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNDP), το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση (ΙΝΤΕΡΠΟΣΤ) και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18:00 στο Αμφιθέατρο «Διοικητού Θεόδωρου Β. Καρατζά», στο Μέγαρο της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος (Αιόλου 82-84, Αθήνα).

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης