ΑΕΚ: Τεσσάρα με μηδέν χρέη και 35 εκατ. ευρώ στο ταμείο; - Γιατί δεν έφτιαξαν την καλύτερη δεύτερη ομάδα;

Ο κ. Μελισσανίδης όσο η ΑΕΚ ήταν καταχρεωμένη δεν την πλησίαζε. Μάλιστα την εποχή εκείνη διάφοροι πρώην προέδροι συλλαμβάνονταν για τα χρέη της και ήσαν υπόλογοι έναντι του Δημοσίου με το σύνολο της προσωπικής τους περιουσίας. Για την ΑΕΚ; Μπορεί.

Όταν η ΑΕΚ ξεκίνησε με νέο ΑΦΜ και μηδέν χρέη ο κ. Μελισσανίδης εμφανίστηκε. Ανέλαβε την ΑΕΚ στην Γ Εθνική και ιδού:

* Γ ΕΘΝΙΚΗ: ΕΣΟΔΑ 15 εκατ. ευρώ (διαρκείας, ΟΠΑΠ, τηλεοπτικά, εισιτήρια, διαφημίσεις κ.λ.π.) - ΕΞΟΔΑ το πολύ 1.500.000 ευρώ (όταν με 600.000 ευρώ κάνεις πρωταθλητισμό στην κατηγορία αυτή).

* Β ΕΘΝΙΚΗ: ΕΣΟΔΑ 16-18 εκατ. ευρώ - ΕΞΟΔΑ το πολύ 2.000.000 ευρώ (το γράφουμε πλούσια αφού 1 εκατ. ευρώ αρκεί για να κάνεις πρωταθλητισμό στην κατηγορία).

Από τις μικρές κατηγορίες η ΑΕΚ του καθαρού ΑΦΜ και των μηδενικών χρεών είχε καθαρό ταμείο πάνω από 25 εκατ. ευρώ!

Στη φετινή χρονιά τα έσοδα απογειώνονται και η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει ως βασικό στόχο να είναι πεντακάθαρα και μακράν κάθε άλλου ο καλύτερος δεύτερος ( ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει προς το παρόν). Βλέπετε την ΑΕΚ να διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες τύπου Αστέρα, Ατρομήτου, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ; Όχι.

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Με δεκάδες εκατομμύρια στο ταμείο και μηδέν χρέη γιατί κ. Μελισσανίδη δεν φτιάξατε μακράν τον καλύτερο δεύτερο στο πρωτάθλημα;

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης