«Game of Thrones»: Η πιο δημοφιλής σειρά στα παράνομα downloads

Για έκτη χρονιά, η αμερικανική σειρά φαντασίας «Game of Thrones», η οποία ήταν και παραμένει  η πιο δημοφιλής σειρά παγκοσμίως, καταλαμβάνει την κορυφή της λίστας με τις σειρές που «κατέβηκαν» παράνομα μέσω διαδικτύου,

Η πιο δημοφιλής σειρά και στον κόσμο των «πειρατών» κονταροχτυπιέται με το «The Walking Dead» στο «κατέβασμα» από το ίντερνετ.

Η έβδομη σεζόν του «Game of Thrones» ήταν η πιο επιτυχημένη για το τηλεοπτικό δίκτυο, που την προβάλει ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε τηλεθέαση, αν και σημειώθηκαν διάφορες διαρροές πριν ξεκινήσει αλλά και κατά τη διάρκεια που προβλήθηκε.

Σύμφωνα  με δημοσίευση της  ιστοσελίδας TorrentFreak, τα επεισόδια της σειράς συγκέντρωσαν τους περισσότερους χρήστες ανά επεισόδιο που τα «κατέβαζαν» από το διαδίκτυο για να τα παρακολουθήσουν, με κορύφωση στο φινάλε της, ενώ το «Walking Dead» ήρθε δεύτερο στην κατάταξη των torrents.

Πάντως, στη λίστα του 2018, το «Game of Thrones» δεν θα συγκαταλέγεται, καθώς η επόμενη σεζόν, η οποία θα να είναι τελευταία, δεν πρόκειται να προβληθεί πριν από την άνοιξη του 2019.

Οι σειρές που «κατέβασαν» οι χρήστες περισσότερο το 2017

1. «Game of Thrones»

2. «The Walking Dead»

3. «The Flash»

4. «The Big Bang Theory»

5. «Rick and Morty»

6. «Prison Break»

7. «Sherlock»

8. «Vikings»

9. «Suits»

10. «Arrow»

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης