«Φλόγες πάθους» από τους Tango Fire, στο θέατρο Παλλάς, στις 4 και 5 Μαρτίου

Έχοντας πάρει διαστάσεις παγκόσμιου φαινομένου και αποτελώντας  πλέον το πιο επιτυχημένο σύνολο τάνγκο του κόσμου, το Tango Fire του German Cornejo επιστρέφει στη χώρα μας, για να  μεταγγίσει στο ελληνικό κοινό τη μαγεία και το πάθος τού πραγματικού αργεντίνικου τάνγκο, μέσα από τη νέα του παράσταση, με τίτλο «Φλόγες πάθους», που παρουσιάζεται στο θέατρο Παλλάς, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Σώματα στροβιλίζονται και «πετούν», πόδια σμίγουν και χωρίζονται στο λεπτό, στο πιο καυτό, αισθησιακό και σαγηνευτικό  σόου της Αργεντινής, που έχει κάνει soldout παραστάσεις στη Νέα Υόρκη, τη Βαρκελώνη, το Χονγκ Κονγκ, το Αμβούργο, το Σίδνεϊ και το West End του Λονδίνου.

Με όλα τα στοιχεία του αυθεντικού αργεντίνικου τάνγκο

Χωρίς να εγκαταλείπουν τα κλασικά μοτίβα του τάνγκο, οι χορευτές του Tango Fire δίνουν νέα πνοή στον αγαπημένο χορό της πατρίδας τους. Δύο μεγάλα αστέρια του τάνγκο, οι παγκοσμίου φήμης German Cornejo και Gisela Galeassi, πλαισιώνονται από ένα καστ καταξιωμένων χορευτών, μεταξύ των οποίων παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι καλύτεροι χορευτές των περίφημων tango houses του Μπουένος Άιρες.

Η φλογερή τους παράσταση συνδυάζει όλα τα στοιχεία του αυθεντικού αργεντίνικου τάνγκο -χορογραφίες που αποπνέουν πάθος και ερωτισμό και διαχρονικές μελωδίες, δημιουργίες των θρυλικών  Piazzolla, Pugliese και Gardel, σε ζωντανή εκτέλεση από την μπάντα Quarteto Fuego και τον τραγουδιστή Jesus Hidalgo.


Πολυβραβευμένοι και ευρηματικοί

Ο Germán Cornejo και η Gisela Galeassi έχουν διδαχθεί από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους της Αργεντινής.

Ανακηρύχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές τάνγκο το 2003 και το 2005 και έχουν κερδίσει σαράντα μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Ως χορευτικό ζευγάρι, δίνουν παραστάσεις από το 2010,  διευρύνοντας συνεχώς τα σύνορα του παραδοσιακού τάνγκο και ενσωματώνοντας στις χορογραφίες τους κλασικό και σύγχρονο χορό, τζαζ, μπαλέτο, καθώς και ακροβατικά.

Οι παραστάσεις τους έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές σε ολόκληρο τον κόσμο, κατακτώντας το κοινό στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Βόρεια Αφρική.

Πληροφορίες

Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5 - Αθήνα, τηλ.: 210 3213100. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 4 Μαρτίου: 21.00, Κυριακή 5 Μαρτίου: 17.00 και 21.00. Τιμές εισιτηρίων: VIP: 48 ευρώ, Α΄ ζώνη: 40 ευρώ, Β΄ ζώνη: 35 ευρώ, Γ΄ ζώνη: 30 ευρώ, Δ΄ ζώνη: κανονικό: 22 ευρώ, σπουδαστικό και ανέργων: 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, τηλεφωνικά: 11876, ηλεκτρονικά: viva.gr.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης