«Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς»: Ουρές στις προβολές της νέας ταινίας του Γ. Οικονομίδη

Ο κορωνοϊός αδειάζει τις αίθουσες, αλλά ο «ιός της σινεφιλίας» τις γεμίζει. Ουρές στις προβολές της «Μπαλάντας της τρύπιας καρδιάς», της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη, στο Άστυ, το τετραήμερο του ανοίγματος της ταινίας. 


 
 

Οι αιθουσάρχες έφερναν έξτρα καρέκλες για να προεκτείνουν τις σειρές των καθισμάτων, ώστε να καθίσουν όλοι. Κυρίως κοινό νεαρής ηλικίας, στα 20 με 30, χωρίς να λείπουν ούτε οι μικρότεροι, ούτε οι μεγαλύτεροι.


 
 

Συνολικά, το τετραήμερο 5-8 Μαρτίου κόπηκαν 2.208 εισιτήρια, με αποκορύφωμα την Κυριακή 8 Μαρτίου που σημειώθηκε το ρεκόρ των 648 εισιτηρίων -σε απογευματινή και βραδινή προβολή.


 
 

Ο 53χρονος Κύπριος κινηματογραφικός σκηνοθέτης και σεναριογράφος («Σπιρτόκουτο», «To Μικρό Ψάρι», «Μαχαιροβγάλτης») επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με μια αιματοβαμμένη κωμωδία, η οποία μάς μεταφέρει σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας.

Όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η «Ωραία Κοιμωμένη», Όλγα, δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.


 
 

Ερμηνεύουν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης