Τσίπρας για Σαμαρά: Είναι κωμικός όταν μιλά για ενότητα σε μια κοινωνία που ο ίδιος διαλύει

Σκληραίνει τον πολιτικό του λόγο ο κ. Τσίπρας. Χαρακτήρισε "κωμικό" τον πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά σε ομιλία του στην Χαλκίδα. Παράλληλα, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προκηρύξει δημοψηφίσματα «για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», χωρίς να αναφερθεί πάντως στο μείζον θέμα της συμφωνίας με τους δανειστές ή του ευρώ και απηύθυνε προειδοποίηση ότι για το «σκάνδαλο των τραπεζών δεν θα υπάρξει καμία ασυλία».

Η επίθεση κατά Σαμαρά ήταν πολύ σκληρή : " Έχουμε έναν κωμικό πρωθυπουργό  ο οποίος ασκεί μια τραγική πολιτική. Είναι κωμικός όταν παριστάνει τον εγγυητή της ενότητας μιας κοινωνίας που κάθε μέρα και κάθε ώρα διασπά και διαλύει», ανέφερε μεταξύ των άλλων στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας.

Και συμπλήρωσε : «Είναι κωμικός κάθε φορά που υπόσχεται κάτι, που δεσμεύεται δήθεν σε κάτι, που εγγυάται κάποιο λαμπρό μέλλον», ενώ τόνισε: «Μαυρογιαλούρο τον αποκάλεσε μέχρι κι ο Βενιζέλος.  Αλλά ο Μαυρογιαλούρος του σινεμά παραιτήθηκε όταν είδε τι γίνεται με τα ρουσφέτια του.  Ο κύριος Σαμαράς όμως παριστάνει τον συνεπή, τον συμπαγή και τον τιμητή».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης