Το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε να καταγγείλλει το πελατειακό κράτος! - Γιούχα σε Βενιζέλο

Το ΠΑΣΟΚ που επέβαλε το κομματικό - πελατειακό κράτος στην Ελλάδα, θυμήθηκε τώρα - μέσω Παπανδρέου - να το... καταγγείλλει! "Οι προοδευτικές δυνάμεις να σπάσουν τον ομφάλιο λώρο με την πελατειακή Ελλάδα και να ορίσουν τον δρόμο για την Ελλάδα των αξιών", είπε σε εκδήλωση γαι τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ στο Ζάπειο ο Γ. Παπανδρέου.

Συμπλήρωσε δε ότι "η συνάντηση όλων αυτών των δυνάμεων και η ενότητά τους στη βάση των κοινών αρχών και των αξιών μας, είναι ο μοναδικός αξιόπιστος δρόμος για να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μια δύναμη πραγματικής προοδευτικής διακυβέρνησης για τον τόπο".

Την ίδια ώρα ο κ. Βενιζέλος εισέπραξε γιούχα. Γύρω στα  150 άτομα, είχαν ακροβολιστεί στην αίθουσα και φώναζε «Παπανδρέου-Παπανδρέου» και το «ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με το Γιώργο αρχηγό» σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Υποδέχτηκε τον κ. Βενιζέλο με αποδοκιμασίες, όταν μπήκε στην αίθουσα και διέκοψε τον χαιρετισμό του με έντονα γιουχαΐσματα, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε -απαντώντας στο σύνθημα «Γιώργο γερά, να φύγει η δεξιά»- «ότι θα πρέπει να διερευνήσουμε τα αίτια που μας έφεραν να κυβερνάμε με τη δεξιά».

Αίσθηση προκάλεσε η πρώτη δημόσια παρουσία του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν περίπου 1.000 άτομα, ανάμεσά τους ο Δ. Ρέππας, ο Μ. Καρχιμάκης, ο Μ. Μπόλαρης, ο Φ. Σαχινίδης, ο Θ. Τσούρας, ο Θ. Μωραΐτης, ο Γ. Πανάρετος, ο Χρ. Αηδόνης. Επίσης, οι Γ. και Π. Καψής, ο Γρ. Νιώτης, ο Κ. Γείτονας, ο Ν. Σηφουνάκης, ο Ντ. Ρόβλιας, η Αννα Νταλάρα, ο Ν. Αθανασάκης, ο Μ. Παπαϊωάννου, ο Μ. Οθωνας κ.ά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης