Σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη για τα μάτια του... ΔΟΛ

Ποδηγέτηση του ΔΟΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η μοναδική είδηση από την σημερινή συζήτηση στη Βουλή, που ενώ υποτίθεται ότι ήταν για το αγροτικό κατέληξε να είναι η συνήθης σύζήτηση του τίποιτα. Απλώς ο ένας επιτίθεται στον άλλον.

Μάλιστα είναι ένα ζήτημα γιατί ο κ. Μητσοτάκης παρασύρεται σε τέτοιες αντιπαραθέσεις που τον δείχνουν σε πολλούς Έλληνες όμοιο του Τσίπρα έστω και αν τον "νικά" ρητορικά. Οι πολίτες δεν παρασύρονται πια από λεκτικές περιδηνήσεις θέλουν να ακούσουν ένα στέρεο σχέδιο και όχι γενικολογίες και παρελθοντολογία.

Στην δευτερολογία του ο κ. Μητσοάκηε ξεκίνησε ως εξής: "Η ομιλία σας χαρακτηρίζεται από θράσος και ψεύδος. Θέλει θράσος εσείς να εγκαλείτε τη ΝΔ ότι υποτάσσεται στους ξένους όταν εσέις βαλατε την υπογραφή σας για να παει η δημοσια περιουσία για 150 χρόνια στους ξένους. εσείς θα σκίζατε τα μνημόνια και φέρατε και άλλο".

Μιλώντας για την πρωτοφανή άλωση του ΔΟΛ από το μκόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης θα πει: "... Εδω και μήνες προσπαθείτε να ελέγξετε τα ΜΜΕ. Με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις. Διαβάσατε την απόφαση του ΣτΕ; Ο νόμος Παππα κρίθηκε αντισυνταγματικός. Πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια και ο κόσμος ξεσηκώθηκε εναντίον σας".

«Τώρα το κάνετε με τους εκδότες. Καποιοι συμβιβάστηκαν και εκαναν τις εφημερίδες τους γραφεια τυπου της κυβέρνησης. Με δικαστικές εκκρεμότητες επιχειρείτε να πάρετε τον έλεγχο του ΔΟΛ. Βάζοντας τον πρωην βουλευτή σας Μουλόπουλο».

«Αυτό τον άνθρωπο είχατε υποδείξει ως πρόεδρο του ΕΣΡ. Πλεον το έχουν καταλάβει όλοι. Η κυβέρνησή σας δεν εχει κανεναν ηθικό φραγμό. Είστε ο ορισμός της διαπλοκής".

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Επι 1,5 χρόνο ένα ιστορικό και έγκυρο συγκρότημα ο ΔΟΛ, έχει καταντήσει να είναι στα όρια του κίτρινου Τύπου και με έχει στοχοποιήσει προσωπικά στην πρώτη σελίδα. Μια με τον ΑΡΚΑ, μια με στίχο του Ελύτη και μια με το editorial  των ΝΕΩΝ έρχεστε κυριε Μητσοτάκη.

Με τον άλλο σας φίλο τον κομιστή που τον έπιασαν με τις σακούλες. Τον Θέμο Αναστασιάδη. Με έχετε γι αυτούς που δεν λένε ονόματα; Αυτή η εφημερίδα με προπηλακίζει προσωπικά. Λένε ότι το σπίτι που μένω με νοίκι το πήρα απο πλειστηριασμό. Οτι δινω ψεύτικα πόθεν έσχες. Οτι έχω off shore εταιρείες».

Είπε ακόμη πως "θα είναι αρνητική εξέλιξη αν κλείσουν τα έντυπα του ΔΟΛ...» και συνέχισε:

«Εδώ πρέπει να μιλήσουμε ευθέως. Αν βρεθούν επενδυτές που θέλουν να στηρίξουν να συμβάλλουμε στα πλαίσια του νόμου. Μέχρι στιγμής επενδυτές δεν υπάρχουν, η ιδιοκτησία δεν θέλει να βάλει χρήματα όμως οι τράπεζες δεν θα δώσουν δάνεια. Οι εργαζόμενοι όμως ζητούν να πληρώνονται, να μην απαξιωθούν οι τίτλοι, να μην χαθεί η αξία τους».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης