ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά με ψήφους 14-11. Όλα από την αρχή μέσω ΕΣΡ. Και επίθεση στο ΣτΕ (!)

Η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. Με ψήφους 14 - 11 το ΣτΕ αποφάσισε ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός. Η απόφαση φάινεται ότι δεν έχει αστερίσκους και είναι ξεκάθαρη. Αναμένονται διευκρινίσεις την επόμενη ώρα.

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο δεν έδωσε καμία προθεσμία για διορθώσεις στο νόμο, κρίνοντας ότι μόνο το ΕΣΡ είναι αρμόδιο για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Όλα τα κανάλια λειτουργούν κανονικά. Τα κανάλια που έδωσαν χρήματα πρέπει να τα πάρουν πίσω. Τα δυο νέα κανάλι δεν μπορούν να εκπέμψουν. Όλα θα γίνουν από την αρχή μέσω του ΕΣΡ.

Το ΣτΕ έχει συνεδριάσει 5 φορές για το θέμα. Τώρα αναμένεαται να δούμε αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αγνοήσει την αντιπολίτευση και απλά επαναφέρει ένα σχεδόν ίδιο νόμο διαιωνίζοντας το πρόβλημα.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ

Εντελώς ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ! Με επίθεση κατά του ΣτΕ απάντησε η κυβέρνηση που απειλεί με νόμο που θα κλείνει τα κανάλια μέχρι να αποφασίσει το ΕΣΡ. Η κυρία Γεροβασίλη κατηγόρησε το ΣτΕ ότι ήταν υπέρ του μαύρου στην ΕΡΤ, του PSI κ.α. Με λίγα λόγια το πάνε στα άκρα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης