Π. Δήμας: Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε από την Ελλάδα

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή δήλωση του Πύρρου Δήμα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έδιωξε από την Ελλάδα. 

Μιλώντας στον Arena FM ο ολυμπιονίκης, που ζει πλέον στις ΗΠΑ, γνωστοποίησε ότι είναι σύμβουλος στην άρση βαρών και πως θα μείνει εκεί έως το 2028. «Βλέπω τους καλύτερους αθλητές, τους έχω σε ένα καμπ και μαζί με τους προπονητές τους φυσικά, κάνουμε σεμινάρια μαζί τους, βγάζουμε προγράμματα προπόνησης, βελτίωση τεχνικής και συνεχίζουμε σιγά – σιγά μέσα από συνεχή επικοινωνία και το άθλημα αυτό το αναπτύσσουμε», είπε.

«Προσπάθησα να το κάνω με την Ομοσπονδία, αφιλοκερδώς, χωρίς να πληρώνομαι, αλλά με το που βγήκε ένα κόμμα στην κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη μέρα κόψανε το 55% της Ελληνικής Ομοσπονδίας και όχι σε μένα, αλλά στη νέα γενιά των αθλητών. Αυτοί έκαναν κακό στα νέα παιδιά που δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες. Στην μόνη Ομοσπονδία που κόψανε 55% ήταν αυτή της Άρσης Βαρών, με είδαν ως εχθρό λόγω του ότι, μάλλον ήμουν από άλλο κόμμα. Ήταν σαν να μου έλεγαν μάζεψέ τα και φύγε. Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί», υποστήριξε.

Στον απόηχο της συνέντευξης ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Παπαδημούλης έγραψε στο twitter: «Ο Πύρρος Δήμας θα μείνει στις ΗΠΑ ως το 2028, επειδή "τον έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ"! Βρήκε μια καλύτερη δουλειά η κάνει πολιτικές προβλέψεις 10ετίας;». 

Λίγο αργότερα απάντησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Γεωργιάδης στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ρωτώντας τον κ. Παπαδημούλη: «Ένας Ολυμπιονίκης κάνει μία σοβαρή καταγγελία για το πώς κόψατε τα χρήματα από μία Ομοσπονδία για πολιτικούς λόγους και εσύ κάνεις πλακίτσα;». 

«Τα ολυμπιακά μετάλλια στην άρση βαρών σταμάτησαν εδώ κ πολλά χρόνια κ δυστυχώς συνδέθηκαν με ντόπινγκ. Διεθνής μάστιγα. Φτάνει η υποκρισία!», ανταπάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης