Πολάκης: Αντί να πάει στον εισαγγελέα πάει τα ψεύδη του στη Βουλή...

Ο κ. Πολάκης έχει ένα μοναδικό ρεκόρ. Από το πληθος "σκανδάλων" και "καταγγελιών" που έχει δημόσια καταθέσει εδώ και χρόνια, ούτε μια φορά δεν υπήρξε ειλικρινής. Ποτέ δεν απεδείχθη τίποτε.

Ποιος δεν τον θυμάται στη Βουλή να καταγγέλλει από βήματος ότι ο μόλις προ ολίγων ημερών νεκρός Θέμος Αναστασιάδης είχε αφήσει χρήματα, καταπιστεύματα και βίλες στην Ελβετία στους κληρονόμους του;

Η οικογένεια του εκλιπόντος με οργή απάντησε ότι το μόνο που άφησε ήταν οι μετοχές του ¨Πρώτου Θέματος". Ε, και; Μήπως τα πήρε πίσω ο Πολάκης; 

Τώρα ασχολείται με την 6η ΥΠΕ. Όλοι οι ισχυρισμοί του είναι ψευδέστατοι δεν υπάρχει καμία παρανομία ή παρατυπία μα ούτε και ηθικό ζήτημα αφού οι αγορές που καταγγέλλει ότι ήσαν δηθεν ακριβότερες ήσαν τελικά φθηνότερες και απολύτως νόμιμες.

Το συνεχές υβρεολόγιο του επί ανύπαρκτων θεμάτων (διοικητής - λέρα, συμμορία κ.α.) ανάγκασε την διοίκηση να προσφύγει στη Δικαιοσύνη όπου κατέθεσε όλα τα στοιχεία και ζήτησε "αν υπάρχει παρανομία ο αρμόδιος Εισαγγελέας να κινηθεί νομικά"

Και ενώ το θέμα είναι πια στη Δικαιοσύνη ο Πολάκης βρήκε τρόπο να το συνεχίσει. Πάει στη... Βουλή όπου κατέθεσε ερώτηση. Γιατί ο κ. Πολάκης δεν σπεύδει στην Εισαγγελία να αποδείξει τους ισχυρίσμούς του; Γιατί δεν υπάρχει τίποτε. Και γιατί πάει στη Βουλή; Για να έχει να βρίζει στο διαδίκτυο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης