Πληθαίνουν οι επιθέσεις κατά της οικογένειας Παπανδρέου...

Νίκος και Γιώργος Παπανδρέου

Μετά τον Αντρίκο Παπανδρέου που κατηγορείτε ότι εργάζεται σε πολυεθνική που στοιχηματίζει υπέρ της πτώχευσης της Ελλάδας και ο έτερος αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο μερίδας των ΜΜΕ. Πρώτα η εναντίον του επίθεση από το "Κόντρα Τσάνελ" που ασχολήθηκε με το σπίτι που... έχει νοικάσει (ιδιοκτησίας του επιχειρηματία και κουμπάρου του Άλκη Πέττα ιδιοκτήτη της   AVIS). Τώρα δέχεται επίθεση απο΄το συγκρότημα... Ψυχάρη. Ο κ. Ν. Παπανδρέου κατηγορείται εμμέσως ότι ο... φίλος του και Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ κ. Κ. Βασιλειάδης είναι υπεύθυνος για την καταστροφή προσομειωτή αξίας 1 εκατ. ευρώ που εκπαίδευε ηλεκτροδηγούς της ΑΜΕΛ!

Όπως γράφει το Βήμα <<Ο μοναδικός προσομοιωτής οδήγησης μετρό στα Βαλκάνια και ένας από τους ελάχιστους σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο οποίος αγοράστηκε αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ το 2000, σήμερα βρίσκεται στην κυριολεξία διαλυμένος στις εγκαταστάσεις της ΣΤΑΣΥ, εν γνώσει της διοίκησης, τεθείς εκτός λειτουργίας και σε πλήρη αχρηστία!

Το θλιβερό γεγονός, που αντανακλά και την κακή πορεία της ΣΤΑΣΥ, αναφέρεται σε φάκελο με σοβαρότατες καταγγελίες κατά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΣΤΑΣΥ ΑΕ κ. Κ. Βασιλειάδη, που εστάλη πρόσφατα στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή και στον υπουργό Υποδομών κ. Μ. Βορίδη και βρίσκεται στη διάθεση του «Βήματος».

Ο φάκελος περιέχει βαριές κατηγορίες για κακοδιαχείριση και κακοδιοίκηση κατά του ισχυρού άνδρα της ΣΤΑΣΥ, ο οποίος ορίστηκε επικεφαλής της εταιρείας από τον κ. Ι. Ραγκούση τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνδέεται φιλικά με τον αδελφό του πρόεδρου του ΠαΣοΚ κ. Ν. Παπανδρέου.>>

Οι επιθέσεις κατά μελών της οικογένειας Παπανδρέου γίνονται μέσω της... ποινικοποίησης των κοινωνικών τους σχέσεων! Δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία, ενώ μια άμυνα είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. (Ο Αντρίκος Παπανδρέου π.χ. έχει προσφύγει). Φυσικά ο πραγματικός στόχος είναι ο Γ. Παπανδρέου σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Όπως έχει ήδη γράψει το molonoti.gr, ένας πολύ βασικός και κρίσιμος παράγοντας που αποτρέπει τον Γ. Παπανδρέου από το να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, είναι αυτές ακριβώς οι επιθέσεις εναντίον του ιδίου και της οικογένειάς του. Τις αποτολμούν τώρα που είναι το ισχυρότερο πρόσωπο στο κόμμα. Μήπως αύριο όταν θα έχει απχωρήσει, τα "κυκλώματα", που πρόσφατα μάλιστα κατήγγειλε για παρασκηνιακή δράση, ξεπεράσουν εντελώς ανεξέλεγκτα κάθε όριο;

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης