Ο Ρουβίκωνας γίνεται ανοικτή πολιτική κίνηση

«Αν αυτή η παρέα μεγαλώσει η Αθήνα θα χοροπηδάει διαρκώς». Με αυτή την αναφορά μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» προανήγγειλαν σε ραδιοφωνική εκπομπή το σχέδιο «διεύρυνσης» της συγκεκριμένης οργάνωσης ακτιβιστών και της παρουσίασης των πολιτικών της θέσεων σε εκδήλωση στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Εξαρχείων.

Μέλη του Ρουβίκωνα μίλησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΕΡΤopen” λέγοντας ωστόσο ότι «οι αναρχικοί δεν μπορούν να δημιουργήσουν πολιτικό κόμμα και δεν πρόκειται να κατέλθουν στις εκλογές» Ωστόσο μνημονεύεται σαν «στόχος των αναρχικών να αγκαλιάσουν μία μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία»

Μία κίνηση που παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή πολιτικοί παράγοντες αλλά και οι αρχές ασφαλείας που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν περισσότερες από 50-60 ενέργειες –«παρεμβάσεις» των αντιεξουσιαστών ακτιβιστών σε γραφεία κομμάτων, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, πρεσβείες κλπ. Με τελευταία παρέμβαση της οργάνωσης τις …περιπολίες στο Πεδίον του Αρεως για τον εντοπισμό κυκλωμάτων σωματεμπορίας με θύματα ανηλίκους (!).

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης