Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει για να τα βάλει με όλους!

Σε ζωντανή σύνδεση από την τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ - συγγνώμη την κρατική τηλεόραση - ο κ. Τσίπρας ενώπιον του υπουργικού του Συμβουλίου θα εκφωνήσει το πρωί της Τετάρτης επιθετικό λόγο εναντίον όλων: Αγροτών, δικηγόρων, μηχανικών, εμπόρων, επιχειρηματιών κ.α.

Ο πρωθυπουργός θα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κάνει πίσω στο φορολογικό και ασφαλιστικό (παρά σε κάποια επουσιώδη, κάτι σαν καθρεφτάκια σε ανύποπτους ιθαγενείς) και πως η εποχή της φοροδιαφυγής έχει τελειώσει.

Δεν θα απευθύνεται μόνο στις δοκιμαζόμενες παραγωγικές τάξεις που θα επιχειρηθεί να τις αποτελειώσει με εικονικούς αθροιστικούς φόρους, αλλά και στην κομματική του πελατεία: Στους ήδη συνταξιούχους (δεν σας κόβω από φέτος την σύνταξη) και του Δημόσιους υπαλλήλους (εσείς μην ανησυχείτε πήρατε και αυξήσεις!).

Αυτή η τακτική Τσίπρα ερμηνεύεται. Ο Τσίπρας θα τα παιξει όλα για ολα: και να περάσει τα μέτρα και να κρατήσει τους 153 (πολλοί προπηλακίζονται στις εκλογικές τους περιφέρειες) και να μην φτάσει σε εκλογές πριν αλλάξει τον εκλογικό νόμο όπου θα πριμοδοτέιται ο... δεύτερος για να συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά.

Επ αυτού ο κ. Δραγασάκης δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε αλλαγή του εκλογικού συστήματος και να πάμε σε νέο σύστημα που θα υποχρεώνεται να αναζητά πιο... "αυθεντικούς τρόπους εκπροσώπησης της κοινωνίας" και να μ υπάρχει "μια πιο ισχυρή κοινωνική βάση για τη διακυβέρνηση της χώρας"

Το σχέδιο είναι το bonus των 50 εδρών να το μοιράζονται τα κόμματα μετά τον πρώτο για να μπορούν να συγκυβερνούν..!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης