Ο κ. Καλογρίτσας συμμετείχε στον διαγωνισμό - φιάσκο χωρίς χρήματα! Θα του τα έδιναν από την Τράπεζα Αττικής...

Ήταν κοινό μυστικό: Από την στιγμή που μπήκε επιτροπεία στην Τράπεζα Αττικής ο κ. Καλογρίτσας δεν θα μπορούσε να καταβάλει την πρώτη δόση, δεν θα είχε χρήματα για να στήσει τηλεοπτικό σταθμό και θα τα παράταγε.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δηλώνουν οι αθεόφοβοι ότι η αποχώρηση Καλογρίτσα αποδεικνύει το αδιάβλητο του διαγωνιοσμού ενώ η αλήθεια είναι ότι αποδεικνύονται τα εντελώς αντίθετα: Τον έβαλαν να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, του έδωσαν τα πρώτα χρήματα από την Τράπεζα Αττικής και ήσαν έτοιμοι να του δώσουν και τα υπόλοιπα αλλά δεν πρόλαβαν. Το πυρ ομαδόν από τα υπόλοιπα ΜΜΕ τον "καθάρισε".

Ο κ. Καλογρίτσας περίμενε τα χρήματα της Αττικής για να πάρει την άδεια (!) και με μια ανακοίνωσή του, παραδέχεται ότι περίμενε από τις Τράπεζες που όμως φοβήθηκαν λόγω των δημοσιευμάτων και της επίθεσης που του έγινε.

Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα όμως και η συνέχεια θα έιναι ακόμα χειρότερη για την κυβέρνηση:

- Οι ελεγκτές της ΓΓ βεβαίωσαν γραπτώς ότι ο κ. Καλογρίτσας ΕΧΕΙ τα χρήματα για την πρώτη δόση και πως το πόθεν έχες αυτών των χρημάτων ελέγχθη και είναι εντάξει. Απεδείχθη ότι ο άνθρωπος δεν είχε χρήματα!

- Ο Alpha ζητά ακύρωση του διαγωνισμού γιατί συμμετείχε σε αυτόν και ένας που ενώ δεν είχε χρήματα ΑΝΕΒΑΖΕ το τίμημα!

- Στον διαγωνισμό - φιάσκο αντί το πόθεν έσχες να γίνει πρίν οποιαδήποτε διαδικασία ώστε η συνέχεια να έχει κάποια καθαρότητα, ουσιαστικά δεν έγινε ποτυέ τέτοις έλεγχος.

- Η εγγύηση Καλογρίτσα αξίας 3.00.000 ευρώ εξέπεσε. Τώρα η Τράπεζα θα πρέπει να την πληρώσει και μετά να την ζητήσει από τον κ. Καλογρίτσα. Αυτός τα... έχει;

Πλέον ο διαγωνισμός - φιάσκο δεν προκαλεί μόνο θυμηδία αλλά πλέον όζει.

Αναπληρωματικός... καναλάρχης είναι τώρα ο κ.Σαββίδης που δηλώνει ότι μπορεί να πληρώσει την δόση εντός τριών ημερών. Η διαδικασία πάντως του δίνει περιθώριο 15 ημερών. Πρώτα θα ελεγχθεί το πόθεν έχες του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης