Οκτώ κόμματα στην Βουλή (δημοσκόπηση Πανά) - Προς συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Με βάση ασφαλείς πληροφορίες του molonoti.gr στα 6000 ερωτηματολόγια θα σταματήσει η έρευνα του γνωστού καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Επαμεινώνδα Πανά, ο οποίος μπορεί να επαίρεται γιατί στις τελευταίες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις ήταν ο μόνος που ακριβώς κατέγραψε το εκλογικό αποτέλεσμα. Και ενώ όλες οι άλλες εταιρίες, λογικά θα έπρεπε οι ιδιοκτήτες τους και η επιστημονικοί τους συνεργάτες να έχουν αλλάξει επάγγελμα και να έχουν «κατεβάσει ρολά», πέφτουν διαρκώς έξω κάνοντας μετρήσεις επί παραγγελία, που υπακούουν στις σκοπιμότητες του παραγγέλοντος πελάτη, ο καθηγητής Νώντας Πανάς μένει μακριά από τους πειρασμούς και «κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες».

Οι γνωστές εταιρίες της μιντιακής διαπλοκής κάνουν μετρήσεις – αν κάνουν – με δείγμα 600 ατόμων και ο Ν. Πανάς θα ρωτήσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα οπότε και θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει ρωτήσει έως τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τεσσερισήμισι χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες ψηφοφόρους. Οχτώ, Κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Οι ΑΝΕΛ βρίσκονται και με «τα δύο πόδια μέσα»! Ακόμα και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου θα κόψει το νήμα.

Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος λέει μια λαϊκή παροιμία. Δεν υπάρχει βέβαια τσίπα στους ξετσίπωτος προπαγανδιστές και μνημονιακούς βαστάζους τους υπαλλήλους των νταβατζήδων, που παριστάνουν τους ειδήμονες στα γκάλοπ. Όπως δεν είδε το mega την λαοθάλασσα, που με πάθος υποδέχθηκε χτες τον Πάνο Καμμένο στην Πάτρα, αλλά και το «εροπόταμο» που πριν δυο μέρες έδειξε να εκπροσωπεί ο Στ. Θεοδωράκης αφού στην ίδια πόλη μόλις 32 άτομα ήταν στο ξενοδοχείο Βυζαντινό για αυτόν, εκ των οποίων 13 είναι υποψήφιοι στο συνδυασμό του «Ποταμιού» στο νομό Αχαΐας.

Το mega είδε το ποτάμι να έχει κατέβασμα αλλά τους χιλιάδες στο ξενοδοχείο «Αστήρ» η κάμερα του δεν μπόρεσε να το καλύψει… Δεν υπάρχει ντροπή για να πούμε ντροπή υπάρχει τιμωρία και είναι η λαϊκή τιμωρία θα έρθει στις 25 Γενάρη. Κρατήστε σας παρακαλώ πολύ σε οκτώ μέρες από σήμερα και όποιος θέλει ας μη βάζει τα λεφτά του στις στοιχηματικές εταιρείες του Μπόμπολα, αλλά να τα βάλει με τη συνείδησή του και το καθήκον του.

 

ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 
ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ... ΜΕΓΚΑ

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτυπώνεται η λαοθάλασσα που κατέκλυσε τις αίθουσες, το λόμπι και τους διαδρόμους του ιστορικού ξενοδοχείου Αστήρ Πάτρας



Η επόμενη θα δείξει συγκυβέρνηση την πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ– που με αποφασιστικότητα και σύνεση αδιαπραγμάτευτα θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της πατρίδος και του λαού και όχι των ξένων δανειστών, που όρθια θα πάει στους εταίρους και όχι «γονατιστοί στα τέσσερα», όπως ζήτησε ο Σαμαράς από τον υπουργό του Νικολόπουλο και τον οποίο δεν έχει ως τώρα διαψεύσει κανείς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης