Οι πολιτικοί αποβουλιάζουν την Ελλάδα εξακολουθώντας να την κυβερνούν με ψεύδη και ανευθυνότητα - Έρχεται νεα κατάρρευση

Η Ελλάδα βουλιάζει μέσα στη δίνη μιας πολύμορφης κρίσης στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η κύρια αιτία: Ένα επικίνδυνο και ανυπόληπτο πολιτικό σύστημα. Θύματα αυτής της κρίσης οι πολίτες που καταστρέφονται από την αδιανόητη υπερφορολόγηση, τους ποινικούς διωγμούς και κυρίως από την εγκληματική στασιμότητα στον εκσυγχρονισμό της χώρας.

Στην πραγματικότητα το πολιτικό σύστημα που κατέστρεψε την Ελλάδα είναι πάντα στην εξουσία, κάνει "μπίζνες" με οργανωμένα συμφέροντα, χρηματοδοτεί με κρατικό χρήμα (ή τραπεζικό) τα ΜΜΕ, τοποθετεί παντού κομματικά στελέχη, ελέγχει τους θεσμούς και έχει καταργήσει στο όνομα των μνημονίων κάθε Συνταγματικό και Κονοβουλευτικό κανόνα.

Το διαχρονικό έγκλημα των πολιτικών είναι ότι δεν έπραξαν το ελάχιστο ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει παραγωγική εξαγωγική ταυτότητα, φορολογικό σύστημα που να ενισχύει την ανάπτυξη, μηδενισμό της γραφειοκρατίας και αντιμετώπιση της απέραντης διαφθοράς που καθηλώνει τα πάντα και ξεκινά - από τι άλλο; - από το κομματικό κράτος.

Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου είναι αυτή που αντί να δώσει τη μάχη του εκσυγχρονισμού εκμεταλλευόμενη την κρίση (μια καταστροφή, πάντα είναι η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα), αντιθέτως πρωταγωνιστεί στην αποδόμηση της χώρας έχοντας υιοθετήσει όλες τις παθογένειες του φαύλου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης. Ψέματα, αδικίες, βολέματα, παρακμιακές συμπεριφορές, αναξιοκρατία, προώθηση ατάλαντων ακόμη και σε υπουργεία κ.ο.κ.

Η Ελλαδα οδηγείται σε καταστροφή ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από αυτή του 2009. Θα μετατραπεί σε χώρα οφειλετών και ανέργων, χωρίς κανένα σχέδιο επιβίωσης για κανένα αφού μαζί με τους πολίτες είναι ζήτημα χρόνου να καταρρέυσει για δεύτερη φορά και το κράτος που μη έχοντας να φορολογήσει νεο πλούτο δεν θα έχει ούτε τις αποταμιεύσεις του παρελθόντος να ληστέψει: τελειώνουν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης