Ξαφνική ενεργοποίηση του "Εθνικού Μετώπου" με γοργή εξάπλωση σε όλη την Ελλάδα

Το "Εθνικό Μέτωπο" καταγράφεται ήδη στις δημοσκοπήσεις έστω με μικρά ποσοστά. Το μικρό αυτό κόμμα που κινείται στον χώρο της δεξιάς με μια "πατριωτική λογική", αιφνιδίως έχει ενεργοποιηθεί με σημαντική κοινωνική και οργανωτική κινητικότητα. Οι πληροφορίες λένε πως στο κόμμα έχουν εισέλθει στελέχη του συντηρητικού χώρου αλλά και επιχειρηματίες που στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια.

Ο κ. Εμμανουήλ Κώνστας είναι σήμερα ο αρχηγός της νέας αυτής κίνησης και μάλιστα ήδη κυκλοφορεί η πολιτική πρόταση και οι θέσεις του κόμματος για την οικονομία, την διοίκηση, παιδεία, άμυνα, υγεία, εξωτερική πολιτική κ.α. Κυκλοφορεί επίσης η διακήρυξη του κόμματος που εξηγεί αναλυτικά την σημερινή κατάσταση ερμηνεύει το πως φτάσαμε ως εδώ, (κύριοι υπεύθυνοι πολιτικοί και συνδικαλιστές) και καταλήγει στο τι πρέπει να γίνει.

Το "Εθνικό Μέτωπο" θέτει ως πρώτο ζήτημα την εκτεταμένη αναθεώρηση του Συντάγματος: Απλή αναλογική, εκλεγόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας, ψαλίδισμα υπερεξουσιών πρωθυπουργού, λιγότεροι βουλευτές στην Βουλή, απολύτως ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, Συνταγματική Γερουσία κ.λπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω κόμμα ανοίγει άμεσα γραφεία σε Αθήνα (Συγγρού), Πειραιά, Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια θα ανοίξει γραφεία σε ακόμη 15 πόλεις. Το "Εθνικό Μέτωπο" θα κινηθεί χωρίς ακρότητες και οποιαδήποτε μορφή βίας στον χώρο της πατριωτικής δεξιάς, κάτι που σημαίνει ότι διεκδικεί ποσοστά από ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝ.ΕΛ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης