Ξαφνική ενεργητικότητα στο βασιλικό κόμμα "Εθνική Ελπίδα"

Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης βρίσκεται σε διαρκή αποσύνθεση με την δημιουργία όλο και περισσοτέρων κομμάτων. Έτσι το 2010 ιδρύθηκε και το φιλοβασιλικό κόμμα Εθνική Ελπίδα, που αυτοχαρακτηρίζεται σαν ελληνικό, φιλοβασιλικό και μετριοπαθές εθνικιστικό πολιτικό κόμμα.

Ιδρύθηκε από τον σημερινό πρόεδρό του Γεώργιο Παπαδόπουλο τον Ιούλιο του 2010. Κύριος στόχος του κόμματος είναι η επαναφορά της Βασιλευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄, στον θρόνο της Ελλάδας. Έλαβε πρώτη φορά μέρος σε εκλογές στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012, πήρε την 18η θέση, 0,07% και 4.303 ψήφους.

Και ενώ η πορεία του μικρού αυτού κόμματος είναι μηδενικής απήχησης ξαφνικά παρατηρείται μια ιδιαίτερη κινητικότητα : Συνέντευξη Τύπου τις επόμενες ημέρες, συγκρότητηση ψηφοδελτίων και επαφές με πρόσωπα σε όλη την Ελλάδα, σχέδιο στήριξης και οργανωμένης προβολής στα ΜΜΕ.

Η Εθνική Ελπίδα φαίνεται πως έχει πλέον και οργανωτικό πυρήνα και καλή χρηματοδότηση με αποτέλεσμα η πραγματική εκκίνηση για το κόμμα να είναι τώρα.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης